miercuri, 30 noiembrie 2011

Anul acesta, Moş Crăciun vine de la Cosmote

COSMOTE România întâmpină sărbătorile de iarnă cu un nou concurs pentru utilizatorii de cartele preplătite şi cu două promoţii foarte atractive, una pentru clienţii prepaid şi una pentru utilizatorii de internet mobil.

Astfel, începând de astăzi, clienţii COSMOTE România primesc de trei ori mai mult trafic de internet inclus în planul tarifar Connect Now EVDO.

Mai mult, toţi clienţii prepaid vor avea o lună plină de surprize:
- Posibilitatea de a câştiga unul dintre cele 31 de telefoane Samsung Galaxy S2 (unul în fiecare zi a „Lunii Cadourilor”) oferite ca premiu prin simpla activare a unei extraopţiuni;
- 50% beneficii adiţionale pentru extraopţiunea 3100;
- O nouă lună cu premii speciale, ca parte a promoţiei Garajul lui Smiley.

Astfel, începând din 30 noiembrie, planul tarifar Connect Now EVDO include 9 GB de trafic de date broadband, în loc de 3 GB de trafic. Promoţia este valabilă până pe 9 ianuarie 2012. COSMOTE România oferă în prezent acoperire pentru internetul de mare viteză pe EVDO pentru 88% din populaţie.

În ceea ce priveşte noul concurs, mecanismul pentru a câştiga unul dintre telefoanele Samsung Galaxy S2 oferite zilnic în cursul întregii luni decembrie este simplu. Pentru a intra în competiţie, toţi utilizatorii Cartelei Vibe şi ceilalţi utilizatori ai cartelelor COSMOTE de voce trebuie să îşi activeze sau reactiveze una dintre extraopţiunile disponibile, o opţiune On Top sau una dintre opţiunile Connect Mobile din portofoliul COSMOTE. Astfel, clienţii companiei vor intra în competiţie, în acelaşi timp profitând de toate beneficiile incluse în extraopţiune. Fiecare euro din credit, consumat din taxa pentru activarea uneia dintre extraopţiuni sau a opţiunii On Top dintr-o zi, reprezintă o şansă pentru câştigarea telefonului pus în concurs în ziua respectivă.

Câştigătorii vor fi selectaţi prin intermediul a patru extrageri, iar primii dintre aceştia vor fi traşi la sorţi pe 8 decembrie.

Mai mult, între 30 noiembrie 2011 şi 9 ianuarie 2012, cu posibilitate de prelungire, COSMOTE creşte cu 50% toate beneficiile incluse în extraopţiunea 3100, păstrând tariful neschimbat. Astfel, începând din 30 noiembrie, utilizatorii care activează extraopţiunea 3100 pot beneficia de 150 de minute şi SMS-uri naţionale şi internaţionale, 150 MB de trafic de date mobil, 4.500 de minute şi SMS-uri în reţeaua COSMOTE şi 4.500 de minute de apeluri în reţeaua de telefonie fixă a Romtelecom.

Astfel, prin activarea extraopţiunii 3100, clienţii Cartelei Vibe se vor bucura de 50% beneficii adiţionale şi au de asemenea şase şanse (pentru 6 euro credit tarif lunar) în extragerea câştigătorilor pentru telefonul zilei, Samsung Galaxy S2.

În plus, promoţia Garajul lui Smiley continuă şi în luna decembrie, cu premii speciale, în spiritul Crăciunului. Toţi clienţii de voce prepaid ai COSMOTE care reîncarcă în valoare de cel puţin 5 euro în perioada 1 decembrie 2011 – 8 ianuarie 2012 au ocazia să câştige o Sanie cu zurgălăi tunată  sau alte 10 premii unice din garajul vedetei, toate legate de sărbătorile de iarnă.

Astfel, prin reîncărcarea şi activarea extraopţiunilor, clienţii prepaid pot intra în două competiţii, una pentru câştigarea produselor speciale din Garajul lui Smiley şi una pentru câştigarea unui telefon de ultimă generaţie, Samsung Galaxy S2.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu