marți, 1 noiembrie 2011

COSMOTE anunţă Jambox, boxa portabilă de 85 de decibeli

Cea mai nonconformistă boxă stereo mobilă şi cu conectivitate Bluetooth este de acum disponibilă în numeroase magazine COSMOTE şi Germanos. Se numeşte Jambox, vine din Statele Unite ale Americii, scoate 85 de decibeli şi este bună la aproape orice: să asculţi muzică de pe telefonul mobil, să te uiţi la un film pe laptop, să faci o prezentare multimedia de business şi multe altele.


 Începând cu 1 noiembrie, pasionaţii de muzică şi nu numai pot achiziţiona cea mai nonconformistă boxă portabilă, wireless, cu o capacitate de 85 de decibeli, disponibilă în 30 de magazine COSMOTE şi Germanos.

„Venim cu un dispozitiv fără concurenţă pentru redarea sunetului, fără a fi nevoie de conectarea la o sursă de energie. Jambox se poate cupla wireless la orice dispozitiv cu conectivitate Bluetooth – telefon mobil, MP3 player, laptop, tabletă – şi poate fi folosit oriunde. Imaginaţi-vă că puteţi ţine în palmă o sursă de muzică de 85 de decibeli la distanţa de 0,5 metri, fără fire, fără constrângeri”, a spus Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, COSMOTE & Germanos România.

 Cu un design ultramodern, Jambox este uşor de manevrat, are doar 347 de grame şi dimensiunile de 15,1 x 5,7 x 4 cm. Conectivitatea este Bluetooth (se pot conecta simultan două dispozitive, la distanţă maximă de 10 metri), însă există şi o mufă input de 3,5 mm. Încărcarea se face printr-o mufă USB şi boxa poate avea o autonomie de 10 ore, în funcţie de nivelul volumului la care este ascultată muzica.

Jambox este compatibilă cu Windows XP, Vista şi 7, respectiv Mac OSX 10.5 şi versiuni superioare, plus MyTalk. Boxa wireless Jambox este produsă de o companie din SUA, Jawbone. Jambox este, de asemenea, un echipament excelent şi în mediul de business – nu numai pentru ascultat muzica tare. Boxa poate fi folosită pentru conferinţe telefonice efectuate pe telefonul mobil – substituind practic principala limitare pe care o au la acest moment telefoanele mobile, ale căror difuzoare nu oferă aceeaşi claritate a sunetului. Cu Jambox, puteţi organiza o conferinţă telefonică oriunde: la birou, în parcare, pe terasă – singurul impediment fiind totuşi că foarte multă lume vă va auzi conversaţia de departe.

 Funcţiile excentrice nu se opresc aici. Jambox dispune de o serie de alte caracteristici care demonstrează că este o boxă intuitivă: atunci când este conectată la alte dispozitive, foloseşte o voce predefinită pentru a anunţa utilizatorul că este “conectat”, iar dacă butonul de pornire este apăsat uşor, boxa indică vocal nivelul bateriei. 

Preţul de vânzare al Jambox este de 699 de lei, TVA inclus.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu