sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Oficial: Motorola XOOM 2 şi XOOM 2 Media Edition

După o lungă aşteptare, Motorola a dezvăluit succesoarea tabletei sale cu Honeycomb - XOOM - însă oficialii au anunţat nu una ci două noi tablete XOOM: XOOM 2 şi XOOM 2 Media Editon. Ambele au un design similar şi oferă facilităţi deosebite. Iniţial vor fi oferite doar în variantă Wi-Fi.

Motorola XOOM 2
Motorola XOOM 2 este succesoarea directă a tabletei original XOOM, având un ecran de 10,1 inch (1280x800 px) cu Gorilla Glass pentru mai multă protecţie. Procesorul este un dual-core la 1,2 GHz, iar memorie are capacitatea de 1 GB pentru RAM şi 16 GB pentru stocare. Încă nu se ştie dacă are şi port microSD.

Motorola a încercat din răsputeri să îmbunătăţească tableta XOOM 2 şi a rezultat o greutate mai redusă cu 131 grame decât modelul original, fiind totodată şi mai subţire cu peste 4 mm. Cu toate acestea în domeniul camerei lucrurile sunt cam la fel. Aceeaşi cameră de 5 Mpx, dar cu un singur LED pentru flash în loc de două. Camera frontală a fost downgradată la 1,3 Mpx de la 2 Mpx. Bateria primite în continuare 10+ ore de utilizare pe WEB şi peste o lună de zile în stand-by.

Motorola XOOM 2 Media Edition
Cu un ecran de 8,2 inci la rezoluţia 1280x800 px, protejat cu Corning Gorilla Glass, noua tabletă XOOM 2 Media Edition umple golul din gama companiei de tablete sub 8,9 inci. La fel ca şi sora sa, XOOM 2 Media Edition are un procesor dual-core de 1,2 GHz, 1 GB de RAM, 16 GB stocare şi cameră spate de 5 Mpx. Bateria este ceva mai mică, dar promite 6 ore de browsing.

Ambele tablete Motorola XOOM 2 rulează Android Honeycomb 3,2 şi sunt aşteptate pe piaţa europeană la mijlocul lunii noiembrie. Preţurile încă nu au fost dezvăluite.

Galerie foto: Motorola XOOM 2



Video: Motorola XOOM 2
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu