joi, 18 octombrie 2012

Oferta de telefoane RCS&RDS începând cu octombrie 2012


RCS&RDS, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii telecom de pe piaţă, a lansat o nouă campanie promoţională prin care oferă la pachet un smartphone la preţ subvenţionat împreună cu abonamente de voce Digi Mobil. Vezi cât costă un Galaxy S 2 la RCS&RDS!

Telefoanele şi smartphone-urile din oferta RCS&RDS sunt produse de Samsung şi Nokia, iar abonamentele au preţuri între 3 şi 12 euro (plus TVA) pe lună. Mai mult, aceste terminale beneficiază de Internet Mobil inclus!

Astfel, RCS&RDS propune clienţilor terminale mai ieftine precum Samsung E3210 ce costă 5 lei la abonamentul Digi Mobil Smart 3, sau Nokia C2-01 cu preţul de 5 lei cu aboanamentul Digi Mobil Smart 4 sau Samsung S5610 cu preţul de 5 lei şi abonamentul Digi Mobil Smart 5, dar şi smartphone-uri cu Android, pentru toate buzunarele.

Terminalele inteligente au preţuri pornind de la doar 5 lei (pentru Samsung I5500) şi ajung la 70 lei (Samsung Galaxy Ace), la 100 lei pentru Samsung Galaxy W sau 250 lei (Samsung Galaxy S Plus). Vârful de gamă de oferta de smartphone-uri RCS&RDS este Samsung Galaxy S 2 oferit de companie la preţul de 500 lei (sau 50 lei/lună în 12 rate fixe) şi abonament Digi Smart 12.

Toate abonamentele Digi Mobil (de la Smart 3 la Smart 12) beneficiază de convorbiri gratuite şi nelimitate în reţeaua fixă şi mobilă Digi, tarife de doar 0,0124 euro/min pentru convorbiri în alte reţele fixe naţionale, 0,0372 eur/min pentru convorbiri în alte reţele mobile naţionale şi trafic nelimitat pe Internet. Viteza maximă la internet variază între 3,6 Mbs şi 14,4 Mbs în funcţie de abonament, precum şi pragul de limitare a accesului (între 0,5 GB pentru Digi Smart 3 şi 3 GB pentru Digi Smart 12). De asemenea clienţii primesc şi 200 minute pentru apeluri video gratuite lunar în Digi Mobil.

* toate tarifele au TVA inclus.

 

3 comentarii:

  1. am fost la digi in ploiesti si am vrut sa fac un abonament (sa iau pachetul smart cu samsung galaxy s2)iar cei de acolo nu aveau decat un soi de telefon cred ca fabricat pe la inceputurile telefoniei mobile(m-am lasat pagubas).Am intrebat unde sunt telefoanele afisate si au spus ca undeva la Timisoara sau cam asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  2. Din Oradea am luat eu S III mini pentru fiu-meu...

    RăspundețiȘtergere