marți, 9 octombrie 2012

Cosmote oferă internet cu viteză de până la 43,2 Mbps

În urma investiţiilor în dezvoltarea reţelei, Cosmote oferă servicii de tehnologie avansată, cu viteze de descărcare mai mari, de până la 43,2 Mbps, precum şi o acoperire 3G mai extinsă, în mai multe zone din ţară.

„Privind lumea prin ochii clienţilor săi, COSMOTE România a implementat o infrastructură în bandă largă avansată, oferind acestora cea mai înaltă performanţă a reţelei 3G. Astfel, în zonele acoperite de reţeaua broadband, COSMOTE România reuşeşte să furnizeze clienţilor cea mai bună experienţă de utilizare a serviciilor de date”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technical Officer COSMOTE România.

În prezent, COSMOTE România oferă viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 74 oraşe importante din ţară, reprezentând 41% din populaţie. Mai mult, clienţii se pot bucura de viteze de până la 21,6 Mbps în tehnologia HSPA+, în 147 de oraşe din ţară. În total, serviciile 3G acoperă în prezent peste 68% din populaţia României.

În curând, clienţii vor putea să beneficieze de noua dezvoltare tehnologică folosind un modem ce oferă viteze de descărcare de 43,2 Mbps, disponibil în reţeaua de retail a operatorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu