luni, 15 octombrie 2012

Samsung Galaxy S III gri, exclusiv la Orange



Orange oferă în exclusivitate clienţilor săi smartphone-ul Samsung Galaxy S III, în varianta cu carcasă de culoare gri. Clienţii pot cumpăra noul Galaxy S 3 gri la preţul de 199 de euro cu TVA inclus,  împreună cu abonamentul Panteră 39, beneficiind de toate funcţiile inteligente ale smartphone-ului.

De asemenea, clienţii au la dispoziţie un pachet de servicii atractiv prin abonamentul Panteră 39: internet mobil nelimitat, 300 de minute naţionale şi internaţionale către fix, 300 de mesaje scrise naţionale, 3000 de minute sau mesaje scrise în reţea, acces nelimitat în Portalul Orange pe mobil şi TV pe mobil.

Dotat cu funcţii noi care îi extind aria de utilizare, noul Samsung Galaxy S III redefineşte inteligenţa, devenind mai mult decât un telefon. Ecranul touchscreen de 4,8 inchi cu rezoluţie HD şi bateria de 2100 mAh asigură o experienţă plăcută de utilizare.

În plus cu ajutorul funcţiei S Voice, utilizatorii de Galaxy S 3 pot comanda telefonului să oprească alarma pentru câteva minute, pot răspunde unui apel sau îl pot respinge, pot porni muzica sau chiar pot spune camerei când să fotografieze.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu