vineri, 26 octombrie 2012

iPhone 5 a ajuns la Orange şi Vodafone. Livrările încep pe 2 noiembrie

Orange şi Vodafone au anunţat, la unison, că încep să preia comenzi pentru noul telefon Apple iPhone 5 iar livrările vor începe pe 2 noiembrie. Cei doi operatori de telefonie au anunţat şi preţurile noului smartphone. Citeşte mai departe să afli cât costă iPhone 5 la Orange şi Vodafone, cu sau fără abonament.

La Orange, noul Apple iPhone 5 costă de la 269 Euro, cu abonament de 51 Euro (internet nelimitat, 450 minute naţionale, 3.000 minute sau SMS-uri în reţea şi 450 SMS-uri) pe doi ani, pentru versiunea cu 16 GB de stocare. La Vodafone, pentru acelaşi model de iPhone 5, va trebui să plăteşti 299 Euro, cu abonament de 59 Euro (1.5 GB trafic internet, 500 minute naţionale şi 500 SMS-uri naţionale, 3.000 minute în reţea şi 3.000 SMS-uri în reţea) pe doi an.

Mai sunt însă şi alte variante de achiziţie, plătind mai mult pe telefon şi mai puţin la abonament. De exemplu, Orange oferă noul iPhone 5 la 369 Euro pentru un abonament de 31 euro pe doi ani (internet nelimitat, 250 minute naţionale, 2.000 minute sau SMS-uri în reţea, 250 SMS-uri).

Fără abonament, noul telefon inteligent iPhone 5 costă 739 Euro la Vodafone. Orange deocamdată nu are această opţiune.

Cosmote, al treilea mare operator ce cu siguranţă va aduce noul iPhone 5, nu a afişat informaţii despre când va da drumul la comenzi.

iPhone 5 este cel mai subțire și cel mai ușor iPhone de până acum. Telefonul dispune de are un display impresionant de 4 inch Retina Display și de o carcasă elegantă din aluminiu. iPhone 5 se conectează la și mai multe rețele din toată lumea, având conectivitate wireless 3G/4G LTE ultrarapidă. Cu un consum eficient de energie, noul procesor A6 este de două ori mai rapid în procesare grafică și performanțe decât iPhone 4S - oferind în același timp o durată de viață mai bună de viață a bateriei. Cu optică avansată, lentilă personalizată și senzor de 8 megapixeli, iPhone 5 face poze de o calitate remarcabilă, chiar și panoramice. De asemenea, poți înregistra video HD la 1080p cu un stabilizator de imagine îmbunătățit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu