miercuri, 30 mai 2012

Samsung Star III, preţ promoţional de 1 iunie, Ziua Copilului


Părinţii pot activa, pentru copii, abonamentul Avantaj, în valoare de 6 Euro / luna. Dacă părintele este deja abonat Vodafone, acesta va primi gratuit convorbiri nelimitate către noul număr de telefon al copilului. Pachetul „Vodafone pentru copii” include un telefon Samsung Star III şi accesorii personalizate, pentru băieţi şi fete, la doar 39 de Euro. Promoţional, terminalul va costa doar 29 de Euro, de 1 iunie, Ziua Copilului.

De astăzi, părinţii pot fi mai aproape de copii, cu noile abonamente dedicate nevoilor de comunicare în familie, Vodafone pentru copii. Dacă părintele este deja abonat Vodafone, acesta va primi gratuit convorbiri nelimitate către noul număr de telefon al copilului.

Abonamentul Vodafone Avantaj 6 oferă 1000 de minute sau de SMS-uri în reţea, 30 de minute şi SMS-uri nationale şi 30 de MMS-uri naţionale, la numai 6 Euro / luna. Pachetul „Vodafone pentru copii” include un terminal Samsung Star III, disponibil la un preţ promoţional de 39 Euro, cu Vodafone Avantaj 6 încheiat pe doi ani, în versiunea albă pentru fete, respectiv, neagră pentru băieţi. Odată cu telefonul, copiii primesc mai multe cadouri personalizate pentru fete şi băieţi: căşti Disney Princess sau Disney Cars 2, un set de Post-It-uri, un carneţel, un puzzle şi o husă pentru telefon.

Cu un design modern şi un aspect metalic al ramei, terminalul Samsung Star III încorporează funcţionalităţile unui telefon cu cele ale unui gadget multimedia, prin camera foto de 3,2 Mp, precum şi player-ul de muzică încorporat.

Promoţional, de Ziua Copilului, în perioada 31 mai - 3 iunie, pachetul pentru copii cu telefonul Samsung Star III este disponibil, la un preţ de 29 Euro, cu pachetul Vodafone Avantaj 6 încheiat pe doi ani, atât în magazinele Vodafone şi ale partenerilor, cât şi la www.vodafone.ro/shop.

Pentru un mai bun control al costurilor, după epuizarea minutelor, SMS-urilor şi MMS-urilor incluse, convorbiri sau mesaje suplimentare pe parcursul unei luni, părintele poate reîncărca abonamentul copilului cu oricare dintre cartelele valorice existente pe piaţă, iar creditul reîncărcat are valabilitate nelimitată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu