marți, 22 mai 2012

COSMOTE România reduce tarifele în roaming

COSMOTE România continuă să reducă tarifele în roaming în statele membre ale Uniunii Europene cu până la 65%, începând cu 1 iulie 2012.

COSMOTE România reduce cu 17,1% tarifele pentru apeluri de voce iniţiate din ţări membre ale Uniunii Europene şi cu 27,2% pe cele pentru apelurile primite în spaţiul UE, începând de la 1 iulie, conform reglementărilor Comisiei Europene. Noile tarife se aplică tuturor clienţilor COSMOTE; atât abonaţii cât şi utilizatorii de cartelă preplătită vor beneficia de tarifele Roaming Avantaj de 0,29 euro/minut (fără TVA) pentru apeluri iniţiate, respectiv 0,08 euro/minut (fără TVA) pentru apeluri primite în ţările UE şi 0,09 euro/SMS.

Pentru trafic de date, clienţii COSMOTE vor beneficia de reducerea tarifelor cu 65%, astfel, începând cu 1 iulie, tarifele pentru acest serviciu în roaming în spaţiul Uniunii Europene va fi de 0,70 euro/MB (fără TVA), plătit pentru 1KB. În plus, pragul de 50 euro va fi aplicabil şi pentru clienţii care utilizează serviciul de roaming în orice ţară din lume.

„Reducerea tarifelor de roaming în cadrul Uniunii Europene şi extinderea serviciul de anunţare a depăşirii pragului în toate ţările din lume vin în avantajul tuturor clienţilor COSMOTE, fie că merg în călătorii de afaceri sau de relaxare, care se vor bucura mai mult să folosească telefoanele mobile în străinătate, fără nicio grijă şi mai relaxaţi din punctul de vedere al costurilor”, a declarat Oana Cristea, Wholesales Department Senior Manager, COSMOTE România.

Mai mult, clienţii COSMOTE se pot bucura, de asemenea, de beneficiile extraopţiunii Roaming Traveler, disponibilă atât pentru abonaţi, cât şi pentru utilizatorii prepaid, prin care îşi pot folosi minutele naţionale şi internaţionale incluse în abonament sau extraopţiuni pentru a comunica atunci când călătoresc peste hotare.

Între timp, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de comunicare în roaming în Uniunea Europeană, abonaţii COSMOTE România pot beneficia şi de avantajele ofertelor foarte atractive pentru traficul de date: permisele Travel&Surf, care facilitează traficul de date în roaming fără griji şi extraopţiunile de Internet în roaming, ambele deservind toate nevoile de comunicare, de la cele mai mici şi ocazionale până la utilizarea extinsă de servicii de date.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu