miercuri, 9 mai 2012

Utilizatorii Orange PrePay îşi pot personaliza opţiunea online

Pentru prima oară posesorii de cartele PrePay au ocazia să îşi personalizeze oferta, prin aplicaţia disponibilă pe nelimiteaza-te.ro, Orange fiind singura companie de telefonie mobilă care oferă acest serviciu în România. Folosind configuratorul online ei îşi pot alege ce să includă în opţiunea lor, astfel încât să beneficieze de minute şi SMS-uri naţionale sau în reţea, precum şi de MB de internet, în funcţie de nevoile lor de comunicare.

În plus, clienţii au acces la oferte exclusive. Astfel, ei pot alege site-uri preferate pe care să aibă trafic nelimitat, îşi pot activa opţiunea TV pe mobil la jumătate de preţ, cu numai 1 euro/lună, sau pot include în ofertă un număr nelimitat de SMS-uri în reţeaua Orange, peste resursele pentru care au optat deja.

După ce şi-au configurat opţiunea, clienţii trebuie să intre în contul personal de pe orange.ro şi să o plătească din creditul disponibil în contul lor PrePay. După efectuarea plăţii, opţiunea se va activa pe cartela PrePay, cu o valabilitate de 30 zile, iar utilizatorii vor fi înştiinţaţi printr-un SMS de confirmare. În luna următoare, opţiunea poate fi reactivată tot din contul personal sau se poate modifica prin alegerea unei alte combinaţii pe www.nelimiteaza-te.ro.

“Aplicaţia de pe nelimiteaza-te.ro se adresează în special tinerilor care îşi doresc oferte personalizate, chiar şi atunci când vorbim despre cartele PrePay. Şi, pentru că ei îşi cunosc cel mai bine obiceiurile de comunicare, îi încurajăm să îşi configureze oferte pe gustul lor, pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer în cadrul Orange România.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu