luni, 7 mai 2012

Allview anunţă noi tablete AllDro Speed cu Android 4.0 ICS

Allview pregăteşte lansarea a două noi tablete PC care vor completa gama de produse AllDro Speed: AllDro Speed Satellite şi AllDro Speed 3G. Dispozitivele vor avea ecran de 7” capacitiv, sub un centimetru grosime şi vor fi echipate cu procesorul grafic performant: Mali 400MP.

„De mai bine de trei luni, AllDro Speed este numărul unu în preferinţele utilizatorilor de tablete din România datorită configuraţiei avansate la un preţ accesibil. De aceea, ne-am propus să oferim consumatorilor noştri două versiuni noi de tablete Speed care să ducă mai departe succesul acestei game”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

AllDro Speed Satellite şi AllDro Speed 3G vor rula sistemul de operare Android 4.0, Ice Cream Sandwich şi vor fi disponibile în două variante de culori: alb şi negru. O parte din detaliile de design apreciate la tabletele AllDro Speed se vor regăsi şi la noile modele, cum ar fi grosimea de sub un centimetru.

AllDro Speed 3G va fi prima tableta Allview care beneficiază de 3G built-in şi de funcţia de apel, în timp ce AllDro Speed Satellite va avea funcţia de GPS şi va putea fi achiziţionată cu unul dintre cele mai renumite produse software de hărţi din lume.

Cele două produse vor fi lansate începând cu luna iunie a acestui an.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu