joi, 31 mai 2012

Vodafone lansează pachetele "Internet şi Voce fixă"

Clienţii individuali beneficiază de trafic inclus sporit şi tarife mai mici pentru convorbiri, cu pachetele Internet şi Voce fixă. Echipamentele de conectare sunt gratuite, începând cu abonamentul Internet şi Voce Fixă 12 GB.

Clienţii individuali ai Vodafone România beneficiază, de astăzi de o nouă ofertă pentru pachetele Internet şi Voce Fixă, o soluţie integrată de comunicaţii care oferă conexiune la Internet în bandă largă şi servicii de telefonie fixă.

Utilizatorii care optează pentru serviciul Internet şi Voce Fixă au la dispoziţie trei planuri tarifare, care oferă conexiune wireless securizată la Internet, la viteze superioare, trafic de date nelimitat şi tarife avantajoase pentru apelurile către orice reţea naţională şi internaţională. Echipamentul de conectare este oferit gratuit, la abonamentele Internet şi Voce Fixă 12 GB şi Internet şi Voce Fixă 20 GB încheiate pe o perioadă de doi ani.

Cu Internet şi Voce Fixă, utilizatorii au la dispoziţie o soluţie performantă de date şi voce, uşor de utilizat, cu activare rapidă şi instalare imediată. Serviciul utilizează un dispozitiv de tip plug-and-play care oferă acces securizat la internet printr-o reţea wireless şi permite conectarea simultană pentru mai multe dispozitive, incluzând PC, laptop, tabletă şi smartphone, cu viteze de download de până la 7,2 Mbps. De asemenea, echipamentul include un telefon fix şi posibilitatea de a adăuga până la cinci receptoare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu