vineri, 25 mai 2012

Samsung a deschis un magazin propriu în România şi a lansat oficial Galaxy Beam

Samsung a inaugurat în România primul magazin propriu şi a lansat smartphone-ul Galaxy Beam. Magazinul Samsung din capitală va găzdui o gamă largă de telefoane inteligente şi tablete, pentru toate categoriile de consumatori.

Primul magazin Samsung deschis în România sub marca proprie se află în centrul comercial Feeria, din Bucureşti şi pune la dispoziţia tuturor cele mai noi dispozitive de comunicaţii mobile produse de Samsung. Magazinul are o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi şi va fi deschis în fiecare zi, între orele 10.00-22.00.

Odată cu deschiderea magazinului, în perioada 25-31 mai, Samsung le va oferi tuturor celor care vor cumpăra un telefon mobil sau o tabletă un încărcător auto cadou. De asemenea, cinci dintre cei care vor achiziţiona noul Samsung Galaxy S III din magazinul Samsung, în perioada 1 iunie-30 iunie, vor putea câştiga contravaloarea telefonului achiziţionat.

Cu ocazia inaugurării noului magazin, terminalul Samsung Galaxy Beam cu proiector integrat a fost lansat pe piaţa din România, după ce a fost prezentat prima oară la MWC 2012. Acesta rulează pe platforma Android 2.3 Gingerbread cu ajutorul unui procesor dual-core de 1.0 GHz, asigurând o flexibilitate uimitoare şi o interfaţă cu un grad rapid de răspuns. Aparatul se individualizează prin prezenţa unui proiector prin care utilizatorii au posibilitatea de a împărtăşi oricând, cu familia şi prietenii, fotografii, videoclipuri sau orice alt tip de fişier multimedia, prin proiectarea conţinutului pe diverse tipuri de suprafeţe. Memoria internă de 8GB permite stocarea fişierelor multimedia de dimensiuni mari, iar bateria de 2000 mAh asigură performanţa susţinută a display-ului şi a redării conţinutului prin proiectorul integrat.

Samsung Galaxy Beam va fi disponibil în magazinul recent inaugurat şi la partenerii Samsung.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu