marți, 6 martie 2012

Samsung GALAXY Beam, smartphone cu proiector încorporat


Samsung a lansat la MWC 2012 modelul GALAXY Beam, un smartphone cu proiector care permite utilizatorilor să afişeze conţinutul multimedia oriunde s-ar afla, pe un ecran mare şi luminos.

Samsung GALAXY Beam oferă utilizatorilor posibilitatea de a împărtăşi instant, cu familia sau prietenii, fotografii, videoclipuri sau orice alt tip de fişier multimedia, prin afişarea conţinutului pe pereţi, tavan sau suprafeţe improvizate. În acest mod toată lumea se poate distra fără a fi nevoie să se strângă în jurul smartphone-ului sau în jurul unor ecrane de mărimea unor tablete. De asemenea, proiectorul cu o luminozitate de 15 lm asigură claritate chiar şi în aer liber, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea să împărtăşească instant momentele memorabile.

Videoclipuri, hărţi, informaţii de business, jocuri – o gamă întreagă de conţinut multimedia poate fi afişată instant cu Samsung GALAXY Beam prin intermediul unei proiecţii clare, high-definition, cu dimensiuni de până la 50”. Dispozitivul prezintă o aplicaţie dedicată proiectorului, care ajută la selectarea facilă a conţinutului şi la activarea acestuia în câţiva paşi simpli.

Mai mult, utilizatorii pot imortaliza momentele preferate din vacanţă folosind camera foto de 5MP a lui Samsung GALAXY Beam şi apoi le pot arăta familiei sub forma unei proiecţii pe perete, ascultând în acelaşi timp muzică direct de pe dispozitiv, în aşa fel încât toţi se pot bucura de această experienţă.

Deşi smartphone-ul prezintă un adevărat proiector integrat, Samsung GALAXY Beam nu face compromisuri în ceea ce priveşte stilul sau portabilitatea, având doar 12,5 mm grosime şi un design elegant şi ergonomic. Acesta rulează pe platforma Android 2.3 Gingerbread cu ajutorul unui procesor impresionant dual-core de 1.0GHz, asigurând o flexibilitate uimitoare şi o interfaţă cu un grad rapid de răspuns. Memoria internă impresionantă de 8GB permite stocarea fişierelor multimedia de dimensiuni mari, iar bateria puternică de 2000 mAh asigură performanţa display-ului şi a redării conţinutului.

Samsung GALAXY Beam a fost lansat şi prezentat în cadrul Mobile World Congress 2012.

Specificațiile Samsung GALAXY Beam

  • Display 4.0” 480×800 (WVGA) TFT
  • Procesor U8500 (Dual 1.0 GHz)
  • Cameră 5 MP AF + 1.3MP / Blitz
  • Memorie 1 Gb RAM + 8 GB Memorie internă, slot MicroSD (până la 32GB)
  • Dimensiune 64.2 x 124 x 12.5mm, 145.3 g
  • Baterie 2000 mAh


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu