joi, 29 martie 2012

Site-ul Vodafone este disponibil şi pe mobil, într-o variantă optimizată

De astăzi, Vodafone România lansează versiunea beta a noului site pentru mobil m.vodafone.ro, ce adaptează şi optimizează pentru utilizatorii de telefoane şi tablete conţinutul şi funcţionalităţile paginii de web vodafone.ro.

„Numărul afişărilor site-ului nostru realizate prin intermediul telefoanelor şi tabletelor a depăşit 500.000 lunar, echivalentul unei creşteri de peste 300% pe parcursul ultimului an. Am decis, în acest context, să răspundem nevoii utilizatorilor de a avea un acces facil la informaţiile de pe site-ul nostru, prin lansarea versiunii beta m.vodafone.ro. Astfel continuăm strategia de a aduce informaţiile esenţiale direct pe telefonul mobil şi completăm funcţionalităţile oferite de aplicaţia pentru mobil MyVodafone”, a declarat Laura Barbu, Director, Online, Vodafone România.

Noul site pentru mobil este optimizat pentru terminalele ce funcţionează cu sistem de operare iOS şi Android şi oferă utilizatorilor un design adaptat, în funcţie de rezoluţia terminalului folosit pentru navigare. Pagina m.vodafone.ro poate fi accesată prin intermediul oricărui terminal mobil ce dispune de o conexiune la Internet.

Viteza de încărcare a informaţiilor incluse în noul site pentru mobil este superioară versiunii standard, iar traficul de date necesar accesului este comprimat. Informaţiile despre produsele, serviciile şi noutăţile Vodafone sunt grupate într-un meniu vertical, uşor accesibil. Utilizatorii care doresc să achiziţioneze un produse din magazinul online Vodafone pot parcurge întregul proces de comandă direct de pe telefon, finalizarea făcându-se printr-un apel către un număr dedicat.

Versiunea mobilă a site-ului Vodafone vine în completarea aplicaţiei MyVodafone, ce este disponibilă din septembrie 2011 pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android şi iOS. Utilizatorii aplicaţiei pot afla costurile şi consumul de voce şi date, prin serviciul Cost Control. În plus, aceştia pot vedea balanţa ultimei facturi, precum şi localizarea magazinelor Vodafone, pe o hartă interactivă. Utilizatorii aplicaţiei pot, de asemenea, rămâne constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesând secţiunea Promoţii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu