luni, 5 martie 2012

Allview lanseaza AllDro Speed alb cu Android 4.0 ICS

Cu ocazia zilei de 8 martie, Allview lansează tableta PC AllDro Speed în versiune albă cu sistem de operare Android 4.0. Noua tabletă are un design atractiv, dedicat femeilor şi oferă funcţii şi performanţă îmbunătăţite datorită versiunii de sistem de operare, Ice Cream Sandwich.

„Pentru a sărbătorii ziua femeii şi venirea primăverii, Allview şi-a înnoit gama de produse cu top seller-ul AllDro Speed în varianta albă. Noutatea nu este doar culoarea ci şi mult îndrăgitul sistem de operare Ice Cream Sandwich pe care îl introducem în premieră pentru produsele noastre. Atât design-ul cât şi funcţionalităţile inedite ale produsului fac din acesta cadoul ideal pentru ziua de 8 martie”, a declarat Silvia Soare, Manager Marketing Allview.

AllDro Speed alb cu sistemul de operare Android 4.0 are o nouă interfaţă simplă dar rafinată care aduce aplicaţii native restilizate cu funcţionalităţi noi comparativ cu versiunile anterioare. Astfel, cu noua versiunea AllDro Speed gestionarea aplicaţiilor deschise este optimizată prin intermediul meniului retractabil din ecranul principal şi widget-uri pot fi redimensionate în funcţie de preferinţe.

Navigarea se realizează cu uşurinţă datorită butoanelor virtuale integrate în interfaţă. Browser-ul cu suport pentru Flash Player 11.1 permite deschiderea concomitentă a mai multor tab-uri şi salvarea paginilor web pentru a putea fi citite offline. În ceea ce priveşte email-ului, pentru o organizare mai bună, acesta este structurat în directoare.

De asemenea, AllDro Speed alb permite realizarea apelurilor video prin intermediul camerei foto frontale şi a aplicaţiilor Skype sau Yahoo. Camera frontală poate fi accesată în mod direct chiar şi atunci când ecranul tabletei este blocat oferind utilizatorilor posibilitatea de a face fotografii în doar câteva secunde. Mai mult, imaginile salvate în galerie pot fi modificate prin editorul foto integrat.

Tableta AllDro Speed alb este disponibilă la vânzare online în magazinele partenere şi în shop-ul Allview la preţul de 649 lei. Mai multe detalii despre noul produs puteţi găsi vizitând pagina de prezentare a produsului pe site-ul producătorului www.allview.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu