duminică, 25 martie 2012

Crazy Days! la eMAG

eMAG anunţă un nou val de reduceri de preţuri în cadrul unei campanii numite Crazy Days!, un fel de "Black Friday" prelungit. Pentru prima zi, luni, 26 martie, eMAG oferă un indiciu în care se află un procent de 20% reducere. Vezi în continuare la ce produse!

Sub forma unei "spânzurători", aflăm că luni vom avea "reducere 20% pe loc la laptopurile DELL din promoţie".



Va fi o săptămână interesantă la eMAG.

update 26 martie:

eMAG dă startul Crazy Days, o campanie de promoţii zilnice exclusive. După ce a adus pe  piaţa românească Black Friday, cel mai important eveniment de shopping al anului  2011, eMAG lansează în forţă prima serie de reduceri substanţiale valabile o singură zi şi grupate tematic.

„Prima săptămână din campania Crazy Days este dedicată laptopurilor, iar Dell este brand-ul care deschide seria promoţiilor. Atât mărcile cât şi categoriile următoare vor  fi dezvăluite pe parcursul derulării campaniei”,  a declarat Lucia Ciuca,  Director de  Marketing eMAG.

Evenimentele de shopping reprezintă unul dintre principalii factori care atrag atenţia asupra noilor tehnologii  şi  stimulează consumul pe piaţa de electronice şi IT, fapt  reflectat în 2011 de succesul Black Friday.  Prin Crazy Days, eMAG  oferă tuturor  consumatorilor români promoţii tematice de câte o zi concentrate pe cele mai importante branduri  şi tehnologii. Explicarea concisă şi clară a beneficiilor  produselor, dublată de oferte imbatabile de preţ constituie scenariul perfect pentru un  eveniment de shopping  care aduce o  creştere reală a  pieţei. Cu aceste ocazii, consumatorii  îşi regândesc priorităţile şi realocă fonduri  prevăzute pentru alte  categorii de cheltuieli.

Ofertele  MAG care vor alcătui seria zilelor din campania Crazy Days vor genera  rulaje semnificative: „Pentru  produsele din promoţie, anticipăm o creştere zilnică a vânzărilor de cel puţin 10 ori faţă de o zi obişnuită pe produsele respective  şi am pregătit stocuri  corespunzătoare”,  completează Lucia Ciuca. “Brandurile promovate în această campanie vor beneficia de expunere şi promovare  exclusivă în ziua dedicată şi acesta este un alt motiv pentru care aşteptăm rezultate excepţionale.”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu