vineri, 9 martie 2012

Biografia lui Steve Jobs, cadou

E de ajuns să vezi un copil în vârsta de doar patru ani „plimbându-şi“ degetele pe ecranul unei tablete pentru a-ţi da seama că lumea s-a schimbat pentru totdeauna. Gesturi dintre cele mai naturale au luat locul regulilor din manualele de utilizare şi intuiţia, procedurilor învăţate mecanic. Propriile noastre degete ţin acum locul perifericelor prin intermediul cărora, folosind convenţii artificiale, reuşeam până de curând să obţinem un rezultat pe monitor. Îşi mai aduce cineva aminte de modul în care se naviga pe internet pe primele telefoane care aveau doar un simplu browser?
Mai mult ca sigur că tehnologia ar fi ajuns oricum în acest punct. La fel de sigur e şi faptul că lucrurile vor merge mult mai departe, iar graniţa dintre om şi maşina va fi din ce în ce mai transparentă şi mai uşor de depăşit. Însă nu vom şti niciodată dacă geniul şi obsesia pentru naturaleţe şi perfecţiune ale unui om au făcut ca acest salt tehnologic să se întâmple mai repede cu câţiva ani sau câteva decenii.

Vă invităm să urmăriţi aventura vieţii unui om fascinant, a cărui viziune continuă să ne inspire zi de zi, în misiunea pe care ne-am asumat-o, şi anume, aceea de a face vieţile mai frumoase tuturor celor din jurul nostru.

Între 28 Februarie - 12 Martie primiţi cadou biografia oficială Steve Jobs, în ediţie specială eMAG, împreună cu orice comandă de peste 1.500 lei. Cei care doresc să achiziţioneze ediţia standard a cărţii pot plasa deja precomenzi ce vor fi livrate începând cu 5 Martie la preţul de 85 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu