marți, 29 noiembrie 2011

Oferta Vodafone pentru Crăciun

Cei care se abonează sau îşi reinnoiesc abonamentul la Vodafone pot primi şi dărui unui prieten drag minute/SMS naţionale, minute/SMS-uri în reţea sau minute fixe naţionale/ internaţionale sau internet pe mobil. Oricine îşi poate achiziţiona un telefon performant, la preţuri extrem de avantajoase, din oferta Vodafone de terminale pentru Crăciun. Cele mai dorite smartphone-uri ale momentului, dar şi telefoane nou intrate în portofoliu cum ar fi Samsung Galaxy Y, HTC Explorer sau LG Optimus Sol sunt acum disponibile în oferta Vodafone pentru abonaţi. Vodafone România lansează două noi abonamente: Mega Internaţional şi Mega 90.

Vodafone lansează campania promoţională de Crăciun pentru abonaţi, sub sloganul „Primeşte şi Dăruieşte”. Începând de astăzi, clienţii Vodafone care încheie un nou contract sau îşi reînnoiesc abonamentul pe 2 ani pot alege unul dintre abonamentele MEGA disponibile şi în plus, primesc cadouri consistente pentru ei şi pentru încă un prieten drag, abonat Vodafone.

Oferta de Crăciun „Primeşte şi Dăruieşte”: Toţi cei care aleg un abonament MEGA sau un pachet smartphone au posibilitatea de a alege un cadou atât pentru ei, cât şi pentru un prieten drag, constând în minute/SMS naţionale sau Internet pe mobil sau minute fix naţionale/ internaţionale sau minute/SMS în reţea.


Pachetele smartphone şi telefoane obişnuite pentru abonaţi

Clienţii Vodafone pot achiziţiona în oferta de Crăciun telefoane mobile tip smartphone, la preţuri speciale: Vodafone Smart, disponibil la preţul de 0 euro, împreună cu abonamentul MEGA 8 + 250 MB (pachetul de vânzare conţine acum şi 2 carcase colorate pe care utilizatorul le poate schimba, în funcţie de dispoziţie), sau Samsung Galaxy Gio, disponibil la preţul de 19 euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul MEGA 8 + 500 MB.

În noua ofertă, sunt disponibile şi o serie de terminale smartphone, nou intrate în portofoliu:
- Samsung Galaxy Y, disponibil la preţul de 9 euro, împreună cu pachetul MEGA 8 + 250 MB (variante de culori: negru-gri, alb şi roz) sau
- HTC Explorer, disponibil la preţul de 19 euro (TVA inclus), împreună cu pachetul MEGA 8 + 500 MB (variante de culori: albastru şi negru).
- Tot nou intrat în portofoliu este şi terminalul LG Optimus Sol, un smartphone cu performanţe excelente: ecran Ultra-AMOLED de 3.8 inch, procesor rapid de 1 GHz şi cameră foto de 5 Mp. LG Optimus Sol este disponibil la preţul de 49 euro (TVA inclus), împreună cu pachetul MEGA 11 + 500 MB.

În oferta de telefoane pentru clienţii noi şi existenţi, abonaţii pot opta pentru telefoane obişnuite:
La 0 euro: Nokia 100 şi Vodafone 351, împreună cu abonamentul MEGA 6, respectiv Motorola WX306, un telefon clasic uşor de utilizat, cu cameră foto de 2 Mpx, ce permite accesarea paginilor de internet la viteze 3G. Motorola WX306 este disponibil la preţul de 0 euro, împreună cu abonamentul MEGA 8.

La preţuri între 4 şi 19 euro,(TVA inclus):
o Nokia C1-01, la preţ de 4 euro, TVA inclus, împreună cu abonamentul MEGA 8
o Samsung E2600, la preţ de 9 euro, TVA inclus, împreună cu abonamentul MEGA 8. Samsung E2600, nou intrat în portofoliul Vodafone, este un telefon tip slider elegant, cu un ecran generos de 2.4 inch, cameră foto de 2 Mp şi posibilitatea de a fi la curent cu notificările de pe Facebook sau Twitter
o Vodafone 555 Blue, la preţ de 9 euro, TVA inclus, împreună cu abonamentul MEGA 8, este un telefon conceput pentru a fi folosit cu uşurinţă pe Facebook
o Samsung Star II, la preţ de 19 euro, TVA inclus, împreună cu abonamentul MEGA 8, este un telefon cu touchscreen, cu ecran de 3 inch şi cameră foto de 3 Mp, care permite o experienţă completă de navigare pe internet (email, chat sau reţele sociale)

Telefonul Nokia C5-5Mp este disponibil în noua ofertă la un preţ special de 69 euro, TVA inclus, împreună cu pachetul MEGA 8. Nokia C5-5Mp este un telefon clasic cu platforma Symbian, cu o performantă cameră foto de 5 Mp şi navigaţie GPS gratuită, la pachet cu hărţile Nokia.

2 abonamente noi în portofoliu: Mega Internaţional şi Mega 90

Pentru segmentul de familie, clienţii Vodafone au la dispoziţie, acum, abonamentele Vodafone Familia şi Vodafone Senior într-o formă îmbogăţită. Spre exemplu. Familia 1000+500MB este un abonament conceput special pentru familie (1000 minute/SMS şi 500 MB trafic internet pe mobil în familie), care conţine însă şi alte beneficii individuale (până la 1000 minute/SMS în reţea şi 100 minute/SMS naţionale). Familia 1000+500MB este disponibil acum la un preţ începând cu 17 euro, TVA inclus.

Noul abonament Vodafone Mega Internaţional se adresează celor care comunică constant, atât în ţară cât şi în străinătate, şi oferă 600 minute/SMS în reţea, 100 minute/SMS naţionale, 200 minute naţionale/internaţionale în reţele fixe, 100 MB internet pe mobil la preţul de 10 euro, TVA inclus.

Noul abonament Vodafone MEGA 90 se adresează clienţilor cu nevoi extinse de comunicare şi oferă convorbiri nelimitate în reţea (minute/SMS), plus1000 minute/SMS naţionale, 100 min internaţionale fix & mobil, 100 minute în roaming şi 1GB trafic internet pe mobil. Preţul abonamentului MEGA 90 este 90 euro, TVA inclus.

Mai multe informaţii privind noile pachete pentru abonaţi, oferta Primeşte şi dăruieşte, precum şi noile pachete smartphone pot fi gasite pe pagina de Facebook Vodafone Buzz (www.facebook.com/vodafonebuzz), cât şi pe site-ul Vodafone www.vodafone.ro

Un comentariu: