miercuri, 23 noiembrie 2011

Facebook Buffy, spaima telefoanelor?

Cei de la Facebook spun că au 350 de milioane de utilizatori care folosesc telefonul mobil ca să intre pe rețeaua de socializare online. De asemenea, pe toate smartphone-urile, aplicația de Facebook este în primele trei cele mai downloadate. Astfel le-a venit ideea de a scoate pe piaţă propriul telefon.

Potrivit jurnaliştilor de la Wall Street Journal, telefonul Facebook ar urma să fie produs de HTC, producător pe care l-au ales în detrimentul Samsung, şi va primi numele de Buffy (Spaima ... telefoanelor?).

Cei de la Facebook au declarat că “orice mobil este mai bun dacă este profund implicat în mediul “social”. Lucrăm cu întreaga industrie; cu operatori, cu producători hardware, cu dezvoltatori de aplicaţii pentru a asigura utilizatorilor din întreaga lume experienţe social media cât mai performante.”

Smartphone-ul special creat pentru cea mai mare reţea online de socializare din lume va funcţiona cu un sistem de operare Android modificat şi va suporta aplicaţii construite în HTML 5.

Telefonul Facebook ar urma să apară pe piaţă în aproximativ un an.

HTC a mai lansat două telefoane dedicate Facebook, cu butoane care duc direct către reţeaua de socializare, însă „Telefonul Facebook” va avea în plus şi alte funcţii, care le vor permite utilizatorilor să comunice mai uşor cu prietenii lor virtuali.

Cei de la HTC au refuzat să comenteze informaţiile de mai sus.

Zvonuri despre telefonul Facebook circulă pe piaţă de aproximativ doi ani - compania infirmându-le de fiecare dată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu