luni, 28 noiembrie 2011

Allview S4 Steel, un nou telefon Dual Sim

Allview anunţă lansarea unui nou telefon Dual SIM S4 Steel, care completează gama de telefoane “Slim”. S4 Steel este un accesoriu sofisticat ca design care dispune de o cameră foto de 3,2 MP, conectivitate la internet prin GPRS şi acces nelimitat către magazinul de aplicaţii Java gratuite Allview AplyStore.

Cu o grosime de doar 8.3 mm modelul are o prestanţă aparte, datorită carcasei metalice i acurateţei finisajelor. Design-ul clasic al noului produs este extrem de plăcut şi va rămâne mereu actual. Mai mult, meniul telefonului este în perfectă concordanţă cu designul metalic al carcasei.



Camera foto integrată de 3.2 MP a noului model, dispune de Led Flash care permite realizarea unor fotografii clare şi bogate în detalii. Fotografiile realizate pot fi stocate în memoria telefonului sau pot fi expediate prin intermediul serviciului MMS şi prin email.



De asemenea, S4 Steel are şi funcţia “Smart Dialer” care optimizează timpul de căutare în agendă, găsind instant orice contact, prin afişarea tuturor rezultatelor care au în componenţă combinaţia de cifre selectate.



S4 Steel poate fi găsit în reţelele de magazine partenere şi în mediul online, în două variante de culoare: alb sau negru, la preţul de lansare de doar 299 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu