miercuri, 2 noiembrie 2011

Orange San Francisco, în România de la 9 Euro

După modelele Malibu şi Boston, Orange lansează în România un nou smartphone cu nume de oraş american. Este vorba despre Orange San Francisco, telefon fabricat de ZTE (ZTE Blade). Cu sistemul de operare Android 2.2 (Froyo), upgradabil la 2.3 Gingerbread, Orange San Francisco se încadrează în categoria smartphone-urilor cu preţ accesibil, având un preţ de pornire de doar 9 Euro.

 Orange San Francisco are un procesor Qualcomm MSM 7227 de 600 MHz, memorie de 200 MB intern, cameră foto de 3,2 Mpx cu autofocus, WiFi, Bluetooth, GPS, radio FM, slot pentru card de memorie MicroSD.

Dispozitivul este dotat cu un impunător ecran tactil TFT (OLED ?) capacitiv de 3,5 inch, care are o rezoluţie de 480x800 pixeli. Acumulatorul este de 1250 mAh şi promite autonomie în convorbire de până la 240 min şi autonomie în stand by time de până la 200 de ore.

Orange San Francisco este disponibil clienţilor din România la un preţ de la 9 Euro, până la 132,68 Euro, cu TVA inclus, în funcţie de abonament şi opţiune de conectare (sau prelungire a abonamentului - fidelizare).

Un comentariu:

  1. Deocamdata e scump. Insa unii asteapta sa-l ia sh, e mai avantajos. Este enervant ca telefonul e disponibil doar laanumite abonamente, o politica tampita a celor de la orange.

    RăspundețiȘtergere