vineri, 25 noiembrie 2011

"Primeşte şi dăruieşte": toţi utilizatorii Cartelei Vodafone pot face cadouri prietenilor, indiferent de reţea

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot oferi cadouri tuturor prietenilor, indiferent de reţeaua în care se află, printr-un SMS cu tarif normal, la numărul 722. Utilizatorii din orice reţea care primesc trei mesaje de acest tip de la prieteni, în aceeaşi zi, câştigă un premiu de colecţie. La cinci mesaje primite în aceeaşi zi, clienţii Cartelei Vodafone primesc garantat 1 Euro credit. Telefoanele Vodafone Smart şi Vodafone 555 Blue sunt disponibile în pachete speciale, la preţuri avantajoase.

Vodafone lansează campania promoţională de Crăciun, pentru utilizatorii de cartelă. Începând de astăzi, clienţii noi şi existenţi ai Cartelei Vodafone pot face cadouri prietenilor, indiferent de reţeaua în care se afla aceştia, printr-un SMS cu tarif normal, la numărul 722. În plus, utilizatorii pot alege în continuare dintre trei extraopţiuni avantajoase ale Cartelei Vodafone: Total, Extra şi Maxim.

Pentru a face un cadou, un utilizator trebuie să trimită un SMS la numărul 722, cu un tarif normal, de 5 eurocenti credit, în care să menţioneze numărul prietenului căruia vrea să îi facă o surpriză. Cadourile pot fi trimise şi de către abonaţii Vodafone. La trei SMS-uri primite într-o zi, de la prieteni diferiţi, prin numărul 722, utilizatorii câştigă, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă ai cărei clienţi sunt, unul dintre cadourile de colecţie oferite de Vodafone.

Mai mult, utilizatorii Cartelei Vodafone care primesc cinci mesaje în aceeaşi zi, de la prieteni diferiţi, primesc automat 1 Euro credit cadou.

Promoţional, utilizatorii pot achiziţiona telefonul Vodafone 555 Blue, conceput pentru a fi folosit cu uşurinţă pe Facebook, într-un pachet special la 59 Euro (TVA inclus), ce include un SIM şi o cartelă valorică de reîncărcare de 10 Euro credit. În plus, smartphone-ul Vodafone Smart, terminal cu un foarte bun raport preţ-calitate, ce funcţionează cu sistemul de operare Android 2.2, este de asemenea disponibil într-un pachet, la preţul de 99 Euro (TVA inclus), ce include un SIM şi o cartelă valorică de reîncărcare de 10 Euro credit.

În continuare, atât utilizatorii existenţi, cât şi noii clienţi ai Cartelei Vodafone, pot alege între trei extraopţiuni, cu trafic de date inclus.

Astfel, aceştia pot opta pentru extraopţiunea Total, ce include 3000 de minute şi SMS-uri în reţea, 75 de minute şi SMS-uri naţionale şi minute internaţionale, alături de 15 MB trafic de date inclus, pentru 5 Euro/lună.

Cu 7 Euro/lună, utilizatorii pot activa extraopţiunea Extra, ce include 3000 de minute şi SMS-uri în reţea, 100 de minute şi SMS-uri naţionale şi minute internaţionale şi trafic inclus de 100 MB.

Extraopţiunea Maxim, ce include 3000 de minute şi SMS-uri naţionale, 125 minute şi SMS-uri naţionale şi minute internaţionale, alături de 250 MB trafic inclus, poate fi activată pentru 9 Euro/lună.

Utilizatorii înrolaţi în programul Vodafone pentru Tineri, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 26 de ani, primesc acum un trafic de date de până la 150 MB, pentru extraopţiunea Total, în valoare de 5 Euro şi trafic dublu pentru celelalte extraopţiuni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu