luni, 14 noiembrie 2011

Allview lansează primul LED TV - ALED 60 FullHD

Allview anunţă lansarea primul model de LED TV din gama sa de produse, Allview ALED 60 FullHD. Noul televizor are o diagonală de 61 cm, un contrast dinamic de 14000:1, 16,7 milioane de culori şi un timp de răspuns de doar 5 ms.

„ALED 60 FullHD este un televizor ultra modern cu tehnologie eco incorporată care redă imagini clare, perfect desprinse din realitate, prin sursa de lumină tip LED. Modelul este proiectat atât din punct de vedere al dimensiunilor şi caracteristicilor cât şi al preţului ca un produs potrivit necesităţilor majorităţii românilor, pretându-se perfect încăperilor cu o suprafaţă de până în 20 mp”, a declarat Lucian Peticila, General Manager al Allview.

Noul LED TV vine în trei variante de culori - cromat, alb perlat şi negru piano -, pentru a se accesoriza oricărui tip de mobilier iar conturul îngust oferă o eleganţă extrem de sofisticată, ce poate completa orice decor. Mai mult, televizorul respectă normele europene de mediu şi datorita tehnologiei LED reduce consumul de energie electrică.

Allview ALED 60 FullHD permite conectarea la o suita extinsă de dispozitive. Redarea de fotografii, muzică sau filme cu subtitrare direct de pe un card de memorie, un aparat foto, o camera video sau un calculator poate fi realizata cu uşurinţă prin conexiunea la portul HDMI, USB sau VGA.

Produsul poate fi găsit în reţelele de magazine partenere şi în mediul online la preţul de 949 lei.

Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu