miercuri, 30 noiembrie 2011

UPC Business combină cel mai rapid Internet cu Office 365

UPC Business anunţă astăzi introducerea serviciului online Microsoft Office 365, care marchează o nouă etapă a parteneriatului la nivel european dintre Microsoft şi UPC Business. Clienţii UPC Business care achiziţionează orice abonament Business Fiber Power sau orice Pachet Office primesc gratuit un cont de utilizator Microsoft Office 365.

Office 365 oferă utilizatorilor servicii online de creştere a productivităţii - email, colaborare pe documente, conferinţe Web - şi versiuni online ale aplicaţiilor Microsoft Office într-un singur serviciu cloud. Soluţia creată de Microsoft este oferită de UPC Business companiilor mici şi mijlocii, cu până la 50 de angajaţi.

Combinând cel mai rapid serviciu de Internet prin cablu cu Office 365, UPC Business oferă o soluţie de afaceri companiilor mici şi mijlocii din România. Clienţii pot acum să acceseze fişiere de oriunde, de pe orice dispozitiv (PC, tabletă, smartphone), pot face schimb de fişiere foarte rapid şi pot organiza videoconferinţe în format HD datorită vitezelor superioare de Internet, de până la 120 Mbps. Un alt beneficiu oferit de UPC este acela că utilizatorii pot lucra direct pe o infrastructură oferitã de Microsoft, iar companiile au acces la această tehnologie sub forma unui abonament, cu zero cheltuieli de capital. Iar pentru companiile care deja au achiziţionat suita Microsoft Office, serviciile incluse în Office 365 se integrează perfect cu aplicaţiile desktop.

UPC Business oferă Office 365 împreună cu orice abonament Business Fiber Power sau cu oricare din cele 4 Pachete Office, care combină serviciile de internet cu cele de telefonie. Clienţii care achiziţionează unul din aceste servicii primesc gratuit o licenţă Office 365 pentru un utilizator, iar pentru fiecare cont suplimentar costul lunar este de 6 euro fără TVA. Integrarea serviciului online Office 365 în portofoliul UPC Business confirmă angajamentul companiei de a oferi soluţii de comunicaţii optime, care sprijină dezvoltarea afacerilor clienţilor.

Cu Business Fiber Power 120 Mbps, cel mai rapid Internet din România, şi Office 365, generaţia de soluţii în cloud ce încorporează Microsoft Office, SharePoint Online, Exchange Online şi Lync Online într-un serviciu cloud actualizat în permanenţă, companiile pot lucra şi colabora mai uşor, oriunde s-ar afla, de pe orice dispozitiv, în condiţii de maximă securitate.

Companiile mici şi liber profesioniştii au astfel acces la cele mai bune soluţii de comunicaţii, pe baza unui abonament lunar. Productivitatea întreprinderilor creşte, întrucât angajaţii pot lucra împreună şi comunica mai uşor, folosind o gamă largă de dispozitive şi aplicaţii pe care le cunosc deja. Astfel, clienţii UPC Business pot răspunde mai bine condiţiilor de pe piaţă.

Companiile care optează pentru oricare din abonamentele la internet cu Office 365 inclus economisesc timp cu Internetul de mare viteză Business Fiber Power şi se bucură de flexibilitate, întrucât cu Office 365 au posibilitatea de a accesa biroul lor de oriunde, pot colabora cu partenerii pe aceleaşi documente, în timp real, au acces uşor la conferinţe Web şi multe alte facilităţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu