joi, 3 noiembrie 2011

Samsung Galaxy Note ajunge în România la jumătatea lunii noiembrie

Samsung, unul dintre principalii producători de telefoane mobile, a anunțat disponibilitatea pe piața europeană a lui GALAXY Note, începând cu Germania, în luna noiembrie. GALAXY Note va puta fi achiziționat prin intermediul principalilor operatori, printer care se numără Deutsche Telekom, Orange, Telefonica și Vodafone în Europa, inclusiv în România.

GALAXY Note are primul și cel mai mare ecran HD Super AMOLED, de 5,3”. Acesta este un ecran expansiv inteligent, cu o înaltă rezoluție, ce oferă o experiență de vizualizare imersivă, cea mai performantă din clasa sa, asigurând în același timp o portabilitate și funcționalitate sporită pentru utilizatorii cu un stil de viață activ. În plus, S Pen-ul, alături de ecranul full touch al dispozitivului, creează o experiență de utilizare cu adevărat unică. Beneficiind din plin de avantajele unui display generos, utilizatorii se pot bucura de multi-tasking, pot crea și vizualiza mai mult, cu mai puține întreruperi, chiar și din mișcare.

S Pen-ul digital poate fi folosit pentru schițe precise sau desene artistice, în timp ce recunoașterea superioară a scrisului de mână permite capturarea liberă a ideilor și partajarea lor pe alte dispozitive fără a fi nevoie de digitalizări ulterioare; textul scris de mână este convertit cu acuratețe în caractere digitale.

„GALAXY Note este un produs revoluționar, ce deschide o nouă categorie în industria mobilă și suntem foarte mândrii de această reușită,” a declarat JK Shin, Președinte și Șef al Mobile Communication Business la Samsung. „Samsung GALAXY Note va redefini și îmbunătăți comunicarea mobilă prin oferirea unei experiențe de utilizare mai avansate, mai productive și mai creative, grație funcțiilor inovatoare, precum S Memo, S Planner și S Choice. Sperăm că utilizatorii europeni se vor bucura de noul nostru produs și că vor profita din plin de mulțimea de funcții inovatoare ale lui GALAXY Note.”

Aplicații special create
Alături de disponibilitatea pe piață a lui Galaxy Note, Samsung a anunțat și lansarea „S Choice”, un nou meniu de categorii sub Samsung Apps, cu aplicații create special pentru funcția S Pen a lui Galaxy Note. Noile aplicații includ Soonr Workplace, OmniSketch, Zen Brush, ComicBook! și iAnnotate PDF. Soonr  Workplace permite colaborarea în echipă prin opțiunea de adnotare direct pe diversele formate de fișiere stocate în Soonr Cloud, iar iAnnotate PDF oferă un mod direct de adnotare pentru S Pen în fișiere PDF. OmniSketch și Zen Brush sunt unelte foarte utile pentru schițare liberă și desen. OmniSketch permite utilizatorilor să schițeze desene folosind S Pen drept pensulă, în timp ce Zen Brush simulează o pensulă orientală.

O experiență vizuală uimitoare
Înalta rezoluție a ecranului lui GALAXY Note permite vizualizarea în deplin confort a e-book-urilor, prezentărilor PowerPoint, aplicațiilor pentru știri și paginilor web, cu scroll și zoom minim. Minimizând nevoii de a comuta între aplicații, ecranul HD Super AMOLED al lui GALAXY Note este suficient de mare pentru a permite operațiuni de split-screen și multitasking cu adevărat eficiente. Cele mai frecvent utilizate aplicații native pot rula una lângă cealaltă, reducând astfel întreruperile. În plus, ecranul de 5,3” este cel mai mare inclus vreodată într-un dispozitiv mobil; având o grosime de numai 9,6 mm, GALAXY Note încape perfect în buzunar, oferind portabilitate deplină.

Putere, performanță și o experiență de utilizare superioară
Procesorul dual core de 1,4 GHz al lui Galaxy Note asigură o viteză uimitoare, iar interfața dispozitivului pune la dispoziția utilizatorilor funcționalitate fără cusur. Vitezele de rețea uimitor de rapide sunt posibile grație conexiunii HSPA+ sau LTE-enabled de care beneficiază dispozitivul; este asigurată, astfel, o experiență de navigare lină și rapidă. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot vedea videoclipuri prin streaming în timp real sau își pot provoca prietenii la distracție, prin intermediul platformelor de gaming online, facilitate de către Samsung Game Hub.

GALAXY Note va fi disponibil pe piața din România începând cu mijlocul lunii noiembrie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu