marți, 29 noiembrie 2011

Vodafone lansează opţiunea Internet Combo

Cu Internet Combo, utilizatorii pachetelor Mega 8 şi a celor cu valoare superioară primesc cu 50% mai mult trafic de date, ce poate fi folosit pentru tableta, laptop şi PC, cu un SIM suplimentar. Extraopţiunea este valabilă şi pentru clienţii companii, abonaţi ai serviciilor Vodafone.

De astăzi, abonaţii Vodafone, noi şi existenţi, ce folosesc pachetul de voce şi date pentru telefon Mega 8 sau o versiune superioară, beneficiază de 50% mai mult trafic de date, pentru navigarea online pe tabletă, laptop şi PC, cu noua opţiune Internet Combo.

Astfel, pentru un tarif de trei euro pe lună, suplimentar abonamentelor de internet pe mobil, utilizatorii primesc cu 50% mai mult trafic şi un SIM suplimentar, pentru conectarea la internet a PC-ului, tabletei sau laptopului. Mai mult, opţiunea aduce şi un modem de date gratuit, ce permite viteze de download de până la 7,2 Mbps.

„Vrem să oferim abonaţilor noştri posibilitatea de a naviga online de pe orice terminal, fără a fi nevoiţi să aleagă între un pachet de date pentru telefon, sau browsing-ul pe tabletă, laptop sau PC. Cu noua opţiune Internet Combo, utilizatorii beneficiază de mai mult trafic şi de posibilitatea de a îl utiliza, în cadrul aceluiaşi abonament, pe orice terminal doresc. În continuare oferim pachete de acces internet cu mai mult trafic inclus pentru utilizatorii care accesează frecvent Internetul de pe tabletă şi laptop”, a declarat Dragoş Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone România.

Utilizatorii de tablete, laptop-uri sau PC-uri pot opta între mai multe pachete de Internet mobil, ce includ câte un modem de date gratuit şi pornesc de la 9 Euro/luna (TVA inclus), cu un trafic iniţial de 2GB, pentru abonamentul Internet Nelimitat Standard. Pentru abonamentul Plus, de 12 Euro/luna (TVA inclus), traficul oferit este de 4GB.

Utilizatorii cu nevoie extinse de navigare online primesc de acum 6GB la abonamentul Extra, în valoare de 14 Euro/luna (TVA inclus). Cele trei pachete includ şi 100 SMS-uri lunare gratuite în reţea, alături de serviciul de securitate PC Protection, gratuit pe durata primelor două luni de abonament.

Mai mult, abonaţii pot opta pentru pachetul Profesional, cu un trafic iniţial inclus de 18 GB, la un tarif de 19 Euro/luna (TVA inclus). Utilizatorii primesc gratuit şi un hotspot ce permite conectarea simultană online a până la cinci terminale. În plus, abonamentul include şi 100 SMS-uri lunare gratuite în reţea, alături de acces extins la soluţia de securitate PC Protection.

Mai multe detalii despre noua ofertă sunt disponibile la www.vodafone.ro/internet.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu