joi, 24 noiembrie 2011

Black Friday în România, oferte de la eMag, Flanco, PC Garage, Evomag

Magazinele eMag şi Flanco importă pentru prima oară în România moda promoţiilor de pe Ocean, „Black Friday”, în ultima vineri din noiembrie care aduce „cele mai mari reduceri din an”. PC Garage anunţă de asemenea reduceri de până la 3.000 RON!

În ultima vineri din noiembrie, 25 noiembrie, clienţii eMag şi ai magazinelor Flanco vor putea găsi oferte speciale la sute de produse electronice, electrocasnice, IT, dar şi muzică, filme şi jucării.

Reducerile din campania „Black Friday” (Vinerea Neagră) vor ajunge până la 60%, în cazul multor produse electro-IT. Astfel, clienţii vor putea achiziţiona frigidere cu numai 500 de lei, maşini de spălat cu 700 de lei, camere foto cu 150 de lei, precum şi televizoare LED şi 3D cu reduceri de până la 50%.

Toate ofertele vor fi făcute publice în Vinerea Neagră.

„Am pregătit un stoc de peste 30.000 de produse şi ne aşteptăm ca acest eveniment să genereze cel mai mare număr de vizitatori şi de comenzi într-o singură zi”, a declarat Radu Apostolescu, vicepreşedinte, eMag.

„Prin amploarea sa, evenimentul va atrage serios atenţia consumatorilor spre piaţa de Electro-IT din România şi va genera schimbări de comportament în rândul acestora, determinându-i pe mulţi să îşi reînnoiască televizoarele, calculatoarele sau electrocasnicele, deşi nu aveau în plan acest fapt", a declarat Iulian Stanciu, preşedintele grupului de companii eMag, Flanco, Asesoft Distribution.

Mâine dimineaţă, la ora 5, porneste cea mai mare campanie de vânzări şi cea care va da startul sezonului de sărbători. Tradiţionalul Black Friday, ziua care aduce sute de milioane de cumpărători în magazinele din Statele Unite, ajunge şi în România cu promoţii care au fost poate doar visate până acum.

Setaţi-vă ceasurile la 5 dimineaţa mâine. eMag promite să merite.

PC Garage anunţă Black Friday cu reduceri chiar şi de până la 3.000 RON. „Anul acesta nu mai priveşti cu invidie reducerile din SUA. Black Friday îţi aduce cele mai mici preţuri”, se arată într-un anunţ al companiei, ce primite reduceri de preţuri la toate categoriile de produse în perioada 25-27 (inclusiv) noiembrie.

Evomag.ro va oferi pana la 50% reducere urmatoarele categorii de produse: laptopuri, monitoare, imprimante, hdd, stickuri, mouse, tastaturi, foto, proiectoare, lcd, mobile, tablete.

Reducerile vor fi aplicate maine dimineata, incepand cu ora 8:00. Nu se fac rezervari pentru produsele comandate. Se recomanda plata cu card (ONLINE sau POS).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu