joi, 17 noiembrie 2011

Motorola Droid RAZR, deja în România. Vezi la ce preţ!

Cel mai subţire smartphone din lume, Motorola RAZR, este disponibil pentru precomandă în România. Astfel, telefonul poate fi rezervat la un preţ de 2.600 de lei.

Motorola RAZR, versiunea europeană a lui Droid RAZR din SUA, atrage printr-o carcasă modernă, cu o grosime de doar 7.1 mm şi un ecran de 4.3 inch Super AMOLED Advanced, cu o rezoluţie qHD de 960 x 540 pixeli, care promite să fie cu până la 25% mai eficient decât varianta Super AMOLED clasică.

Motorola RAZR beneficiază de un procesor dual core de 1.2 GHz Cortex A9, 1GB memorie RAM, cameră de 8 megapixeli capabilă de înregistrare Full HD la 1080p, stocare internă de 16 GB şi o baterie de mare capacitate de 1.780 mAh.

Motorola RAZR va rula în momentul lansării sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread, însă compania promite că telefonul va primi un update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) la începutul anului viitor.

RAZR a fost prezentat pe 19 octombrie anul acesta, în aceeaşi zi cu noul telefon Google creat de Samsung, numit Galaxy Nexus. Respectând caracteristicile seriei Razr de la Motorola, smartphone-ul este unul de top, care ar putea concura fără probleme cu cei mai competitivi producători de pe piaţă.

Motorola Droid RAZR este disponibil lan precomandată în România pentru suma de 2.599 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu