marți, 29 noiembrie 2011

Samsung Wave 3, un nou smarthphone cu Bada 2.0 disponibil şi în România

Samsung, cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a anunţat lansarea pe piaţă a lui Wave 3, care vine cu sistemul de operare Bada 2.0. Iniţial lansat în Franţa, Wave 3 va fi disponibil în acest an şi în Germania, Italia, Rusia, precum şi pe alte pieţe globale. Pe piaţa din România produsul va fi disponibil începând cu această săptămână.

Noul model de smartphone Samsung Wave 3 are un design atractiv, beneficiind de un ecran Super AMOLED de 4 inch, o carcasa de metal de 9.9 mm, din aluminiu subţire, procesor de 1.4 GHz şi conectivitate HSPA 14.4 Mbps. Capacitatea cipului video incorporat permite utilizatorilor să beneficieze de o rezoluţie înaltă a videoclipurilor în orice moment, iar codecul DivX oferă imagini clare, pentru cele mai bune cadre video.


Samsung Wave 3 rulează pe platformă Bada 2.0, oferind utilizatorilor o experienţă unică: platformă Bada şi interfaţa Touchwiz UX. Samsung Wave 3 permite accesul la mii de aplicaţii locale prin intermediul magazinului de aplicaţii Samsung Apps. O dată cu noul smartphone cu sistem de operare Bada 2.0, Samsung Apps a fost îmbunătăţit printr-o interfaţă de utilizator optimizată, opţiuni de achiziţionare actualizate şi serviciu de recomandare a aplicaţiilor personalizate.

Prin lansarea smartphone-ului Wave 3, Samsung a introdus o gamă largă de jocuri 3D şi aplicaţii LBS care beneficiază din plin de sistemul de operare actualizat Bada 2.0 şi de noile specificaţii hardware, precum Wi-Fi Direct şi recunoaştere vocală.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu