marți, 15 noiembrie 2011

Romtelecom: Trei servicii de la 59 lei/lună


Începând cu 14 noiembrie 2011, Romtelecom lansează pentru clienţii noi persoane fizice o promoţie cu pachete de trei servicii începând de la  59 RON cu TVA (10,85 euro fără TVA), care includ cel mai bun internet de pe piaţă la acest nivel de pret plus router Wi-Fi gratuit, care asigură mobilitatea conexiunii în întreaga gospodărie.

Oferta este valabilă în perioada 14 noiembrie 2011 - 31 ianuarie 2012 şi include servicii de internet cu viteze de până la 100 Mbps (Clicknet Power), în funcţie de tehnologia disponibilă, televiziune prin tehnologie IPTV (iDolce) care include până la  120 canaleTV sau televiziune prin satelit (Dolce) care are până la 98 de canale TV, precum şi abonamente de voce de baza.

Pachetele sunt disponibile în următoarele variante:

„Când am conceput aceste pachete am avut în vedere clienţii care îşi doresc cea mai mare viteză la internet şi caută divertisment de calitate prin serviciile de televiziune. Încurajaţi de succesul noilor pachete, care au depăşit estimările noastre iniţiale, lansăm astăzi noi pachete de servicii de comunicaţii complete pentru familie, la preţuri foarte atractive, care încep de la numai 59 lei cu TVA inclus. În plus, ne diferenţiem prin faptul că oferim cea mai completă experienţă de utilizator, mai precis cel mai diversificat conţinut pentru TV, cele mai multe servicii cu valoare adaugată pentru internet, precum Wi-Fi, antivirus,  asistenţă PC, servicii online suplimentare şi un serviciu de calitate de relaţii cu clienţii.” a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie şi Comercial Rezidenţial, Romtelecom.

Echipamentele aferente serviciilor de voce şi internet din aceste pachete sunt oferite in custodie şi includ un telefon fara fir Siemens şi un router Wi-Fi. Echipamentele pentru serviciul de televiziune se oferă în chirie, cu plata lunară începând cu 1,4 euro (fără TVA).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu