marți, 20 martie 2012

Motorola lansează în România noua tabletă XOOM 2


Continuand succesul modelului Motorola XOOM, Motorola surprinde din nou universul tabletelor, cu o tabletacare ofera experiente complexe pe piata romaneasca. Motorola XOOM 2 vine cu o eficienta crescuta, experiente bogate de divertisment si personalizabile si este un raspuns pentru consumatorii aflati in cautarea unui produs care sa poata tine pasul cu stilul lor de viata. Tableta este prevazuta cu caracteristici 3G si capacitati Wi-Fi si este disponibila in Romania din 19 martie.


Noul Motorola XOOM 2 este prevazut cu Android 3.2, un procesor cu două nuclee de 1,2 GHz, afisaj rezistent cu Corning Gorilla Glass si un invelis de protectie impotriva stropilor. In plus, tableta contine noua aplicatie MotoCast care permite transferul tuturor fisierelor de muzica, fotografii, materiale video si documente intre calculator si tableta fara a avea nevoie de alte instrumente media, aplicatii sau cabluri.

Motorola XOOM 2 are un ecran lat de 10.1 inchi cu afisaj HD si Android 3.2 Honeycomb, la fel ca predecesorul sau, insa asemanarile se opresc aici. Afisajul este mai luminos si mai dinamic ca oricand, cu o imbunatatire a culorilor, iar marginile au fost proiectate strategic pentru o manevrare mai confortabilă. Motorola XOOM 2 are multiple caracteristici Business Ready, cum ar fi suport VPN si criptarea datelor.

Detalii tehnice Motorola XOOM 2:
- procesor Procesor cu doua nuclee de 1,2GHz
-software Android 3.2 Honeycomb
-afisaj Afişaj HD de 10,1 inchi cu Corning Gorilla Glass
- protectie impotriva stropilor si margini speciale aplatizate pentru o manevrare mai usoara.
- camera HD de 5 MP si 1,3 MP cea frontala, cu zoom digital, auto-focus si LED
-memorie 1 GB RAM; stocare de 16 GB
-autonomia bateriei de peste 10 ore de utilizare web (pe Wi-Fi) sau 9 ore de redare video la 720p.
-sunet surround 3D virtual
-dimensiuni 253,9 mm x 173,6 mm x 8,8 mm
-greutate 599 g
-Business Ready cu securitate de nivel afaceri si Active Sync pentru sincronizarea e-mailului de serviciu, contactelor si calendarului.
-conectivitate prin USB si HDMI, Citrix Receiver si Citrix GoToMeeting preinstalate si cu MotoCast pentru a putea accesa si transfera fisierele de pe calculator pe tableta.

Noua tabletă Motorola XOOM 2 poate fi cumpărată de la eMAG la preţul de 2.599 Lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu