marți, 29 mai 2012

HTC One X, la cele mai bune preţuri în toate magazinele COSMOTE şi Germanos

În conformitate cu obiectivul său de a face ca smartphone-urile de ultimă generaţie să fie accesibile tuturor românilor, COSMOTE România anunţă disponibilitatea HTC One X, cea mai nouă inovaţie a tehnologiei din această gamă, în toate magazinele sale. HTC One X este smartphone-ul perfect pentru toţi dependenţii de internet şi dispune de o cameră foto de 8 MP pentru realizarea de fotografii uimitoare.

HTC One X este un telefon PDA ultra slim cu un design simplu şi elegant. Smartphone-ul funcţionează cu Android 4.0 cu HTC Sense 4 şi are o memorie de stocare de 32GB, suficientă pentru a stoca muzica, fotografiile şi clipurile. Terminalul dispune de un procesor Quad Core de 1.5 GHz şi un afişaj de 4.7” inci Super LCD2 cu un ecran tactil 720p HD şi capacitate multi-touch.

Dispozitivul are o cameră foto de 8MP cu auto focus, senzor BSI şi cameră video de 1080p HD cu înregistrare stereo de sunet. Împreună cu HTC ImageChip şi HTC ImageSense, toate caracteristicile terminalului fac ca acesta să devină alegerea perfectă pentru orice persoană căreia îi place să facă poze şi să filmeze oriunde ar merge. Terminalul dispune de bliţ power LED şi de o cameră frontală de 1,3 MP Color CMOS perfectă pentru apeluri video.

Telefonul poate fi conectat la Wi-Fi, Bluetooh, iar căştile pot fi conectate la mufa standard de 3,5 mm, pentru a putea asculta muzica preferată. De asemena, dispozitivul dispune şi de un slot de card 1,8/3V micro USIM/SIM.

Noul HTC One X permite accesul la mai multe aplicaţii GSM prin intermediul serviciilor Google precum: Gmail, Google Maps, Google Talk, Street View şi multe altele. Mai mult, dispozitivul este perfect pentru dependenţii de internet, oferind cea mai plăcută experienţă de utilizare pentru e-mail şi social media.

HTC One X este disponibil în reţeaua de magazine COSMOTE şi Germanos România la cele mai bune tarife de pe piaţă, începând cu 679 lei cu abonamentul COSMOTE Smart XXL, care include 500  minute naţionale/internaţionale, 3.000 de minute şi 3.000 de SMS în reţea, 3.000 de minute către reţeaua fixă Romtelecom, 500 de MMS-uri în reţea şi 2,5 GB trafic de date, toate pentru 55,80 euro/lună (TVA inclus). Telefonul este disponibil şi fără abonament la preţul de 2.599 (TVA inclus).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu