joi, 31 mai 2012

Tabletele Allview vor avea preinstalat antivirusul Bitdefender

Allview, compania româneasca specializată în producţia şi distribuţia de produse IT&C şi Bitdefender, liderul pieţei româneşti de soluţii antivirus, anunţă un parteneriat prin care tabletele Allview vor fi echipate cu soluţia antivirus Bitdefender Mobile Security.

Produsul de securitate va fi preinstalat în sistemul de operare al tabletelor Allview care urmează să fie lansate în perioada imediat următoare.

„Soluţia Bitdefender Mobile Security face parte din seria de facilităţi pe care le ataşăm produselor noastre. Parteneriatul cu Bitdefender ne dă posibilitatea de a oferi utilizatorilor tabletelor noastre o experienţă de navigare sigură care le va proteja datele personale”, a declarat Olivia Cardas Marketing Manager Allview.

Bitdefender Mobile Security include modul antifurt, securitate web, verificare şi scanare de aplicaţii care avertizează utilizatorii dacă accesează pagini ce conţin programe periculoase, tentative de phishing sau fraudă şi care localizează, blochează şi şterg memoria tabletei de la distanţă în caz de furt. Mai mult, prin tehnologia Bitdefender cloud, scanarea se realizează atunci când este necesar, fără a afecta consumul bateriei.

Utilizatorii tabletelor Allview vor beneficia gratuit de versiunea premium a soluţiei antivirus timp de 3 luni. La sfârşitul celor 90 de zile, utilizatorii vor putea cumpăra licenţa pentru extinderea perioadei cu un an de zile din magazinul online Allview.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu