luni, 28 mai 2012

Orange deschide un nou Care Center la Braşov

Orange inaugurează astăzi  al doilea Orange Care Center deschis în afara Bucureştiului, odată cu modernizarea şi redeschiderea Orange shop Braşov Mureşenilor. Acest centru este dedicat telefoanelor mobile şi oferă o gamă largă de servicii, de la reparaţii, setări, instalări şi upgrade-uri de soft pe loc până la transfer de conţinut.

Orange Care Center este localizat în cadrul Orange shop Braşov Mureşenilor din Strada Mureşenilor nr. 1, Braşov şi va fi deschis în timpul săptămânii până seara târziu şi sâmbăta[1].

Serviciile oferite de Orange Care Center Braşov sunt disponibile tuturor, indiferent că sunt sau nu clienţi Orange şi indiferent de tipul de telefon pe care îl deţin. Astfel, oricine îşi poate aduce telefonul mobil pentru reparaţii sau pentru a-şi face pe loc anumite setări sau instalări de softuri. Toate aceste activităţi au loc într-o zonă deschisă, astfel încât clienţii pot vedea cum lucrează specialiştii Orange.

Orange a deschis în Bucureşti, începând din anul 2010, trei puncte de service Care Center[2] pentru asistenţă rapidă şi service pentru defecţiuni uşoare ale telefonului.  La începutul lunii mai 2012, s-a deschis primul Care Center din afara Bucureştiului, la Cluj. În primele patru luni ale acestui an au fost rezolvate 2556 de cereri de reparaţii în punctele Care Center. În 60% din cazuri acestea s-au făcut pe loc, iar timpul de aşteptare este de maxim o oră. În cazul în care telefonul nu poate fi reparat pe loc, Orange oferă temporar un alt telefon până la soluţionarea problemelor.

“La Orange Care Center clienţii pot veni nu doar pentru a-şi repara telefonul. Ei beneficiază şi de alte servicii, cum ar fi Transfer de conţinut, cea mai simplă şi eficientă modalitate de a transfera informaţiile din telefonul mobil atunci când doresc să îl schimbe sau Smart Services, prin care primesc asistenţă în configurarea şi utilizarea smartphone-ului. Prin acest demers ne respectăm promisiunea făcută anul trecut de a moderniza Orange shopurile din  ţară şi de a oferi atât clienţilor din Braşov cât şi din împrejurimi mai mult decât un centru de service. Venim în ajutorul utilizatorilor de telefonie mobilă care se pot adresa specialiştilor noştri atunci când au nevoie.” a declarat Roxana Balaban, Product Manager Orange România.

[1] luni – vineri: 8:30 – 19:30, sâmbătă: 9:00 – 15:00
[2] Care Center în Orange shop Pantelimon, Orange concept store şi Orange Europe House

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu