luni, 28 mai 2012

AllDro2 Speed HD, o nouă tabletă cu Android 4.0 şi ecran de 8 inch

Allview anunţă lansarea tabletei AllDro2 Speed HD, un nou model în gama de tablete Speed, recomandată clienţilor noi şi existenţi care îşi doresc o tabletă performantă cu ecran de 8 inch la un preţ avantajos. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 şi are un ecran multitouch HD proporţionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, două camere foto, memorie flash de 8GB, memorie RAM de 1 GB DDR şi conectivitate la internet prin Wi-Fi şi 3G prin dongle.

„AllDro2 Speed HD este o tabletă cu o personalitate puternică ce îşi va încânta utilizatorii la fiecare pas prin funcţii inedite. Este primul model din gamă care integrează tehnologia Wi-Fi Direct prin care este posibil transferul rapid de fişiere către orice dispozitiv echipat cu această funcţie”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Datorită ecranului multitouch HD (1024x768 px) şi a procesorului grafic quad core Mali 400 integrat, AllDro2 Speed HD oferă utilizatorilor experienţe multimedia surprinzătoare. Tableta permite vizualizarea filmelor şi a imaginilor la standarde HD şi deschide videoclipuri direct în interiorul paginilor web prin intermediul suportului Flash Player şi HTML 5. Mai mult, printr-un cablu HDMI tableta poate fi conectată la televizor devenind un multimedia player care redă fotografiile, videoclipurile şi filmele pe televizor la rezoluţie Full HD.

Cu o grosime de doar 9,9 mm, noua tabletă are un design slim dar robust, partea din spate fiind acoperită de o carcasă de aluminiu. Pentru facilitarea citirii cărţilor electronice şi editării documentelor AllDro2 Speed HD este dotată cu un buton care blochează senzorului de rotaţie pentru ca ecranul să rămână în poziţie verticală. Pentru capturarea paginilor web şi nu numai, tableta face screenshot-uri fără utilizarea unei aplicaţii dedicate.

Prin intermediul aplicaţiilor dedicate precum Yahoo sau Skype, a camerei foto şi a conexiunii la Internet, AllDro2 Speed HD realizează apeluri video în condiţii optime. În timpul apelurilor video utilizatorii pot trece de la camera frontala la cea principala de 2 MP pentru a surprinde şi împărtăşi evenimentele din jur.

Bateria de 4400mA promite 5,7 ore de funcţionare sau 146 ore în stand-by.

AllDro2 Speed HD este disponibilă în versiune albă şi neagră şi poate fi achiziţionată atât din magazinul online Allview cât şi din reţelele de magazine partenere la preţul de 799 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu