marți, 22 mai 2012

HTC One XL este disponibil şi în România


În urmă cu puţin timp, HTC, unul dintre cei mai mari producători de telefoane mobile a lansat pe piaţă un nou smartphone. Este vorba de HTC One XL, unul dintre cele mai performante smartphone-uri lansate în ultima perioadă pe piaţă. Acesta este disponibil de acum şi în România. Vezi unde şi la ce preţ!

Noul smartphone lansat de către producătorul taiwanez promite să ofere o nouă experienţă multimedia cât şi o navigare rapidă pe internet. Echipat cu un procesor dual-core tactat la o frecvenţă de 1.5 GHz şi cu o memorie internă de stocare de 32 GB, telefonul va satisface atât cerinţele celor ce îşi doresc ca telefonul lor să facă faţă celor mai noi jocuri destinate platformelor mobile cât şi cerinţele utilizatorilor ce îşi doresc un spaţiu mare de stocare.

Experienţa multimedia oferită de noul smartphone HTC One XL este asigurată în primul rând de display-ul capacitiv HD Super IPS LCD 2 de 4.7 inch, protejat de sticla Gorilla Glass, cât şi de difuzoarele Beats Audio, cu ajutorul cărora calitatea sunetului merita fiecare cuvânt de laudă, indiferent că este vorba de ascultarea melodiilor preferate sau vizionarea clipurilor video.

Mai mult, experienţa multimedia este completată şi de prezenţa camerei foto de 8 megapixeli ce dispune de un timp de declanşare foarte mic, mai puţin de o secundă, şi de funcţia fotografiere continuă, cu ajutorul cărora utilizatorul nu va rata absolut nici o fotografie.

Din punct de vedere al posibilităţilor de conectivitate, HTC One XL se prezintă foarte bine. Echipat atât cu tehnologia 3G cât şi cu modulul Wireless, telefon le asigură utilizatorilor săi o navigare rapidă pe paginile de internet. Transferul de date este asigurat de versiunea 4.0 a tehnologiei Bluetooth iar conectarea la sistemul PC se face cu ajutorul conectorului microUSB 2.0

HTC One XL este un smartphone ce se va mula atât pe dorinţele utilizatorilor ce îşi doresc un smartphone multimedia cât şi dorinţele utilizatorilor ce îşi doresc un smartphone cu ajutorul căruia să îşi organizeze cât mai bine activităţile zilnice, sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich oferindu-le posibilitatea de a-şi instala aplicaţiile de care au nevoie în viaţa de zi cu zi.

HTC One XL este disponibil în România la magazinele online, preţurile pornind de la 3.102 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu