joi, 10 mai 2012

"Prima Evadare" îţi aduce 50 euro reducere la achiziţia unui smartphone

Promoţional, participanţii la competiţia de ciclism off-road pot achiziţiona smartphone-uri de top, la preţuri speciale. Vodafone pregăteşte surprize pentru cel mai tânăr şi cel mai vârstnic participant la competiţie: un terminal Motorola Defy+.

Vodafone România, sponsor al ediţiei din acest an al competiţiei Prima Evadare, invită fanii ciclismului off-road să participe la cursa de duminică, 13 mai 2012. Participanţii la competiţie vor putea beneficia, pe baza unui talon disponibil la punctul de sosire, de oferte speciale la smartphone-uri şi abonamente din portofoliul Vodafone.

Astfel, în perioada 13-20 mai, participanţii vor beneficia de un discount din preţul de listă, în valoare de 50 Euro (TVA inclus), la achiziţionarea unui smartphone Galaxy Nexus, împreună cu orice abonament smartphone, pe o perioadă de 2 ani. Pentru a beneficia de ofertă, participanţii la „Prima Evadare” trebuie să prezinte talonul primit la eveniment într-unul dintre magazinele Vodafone din Magheru, Perla, Moşilor, Piaţa Vitan, City Mall sau Plaza România.

În plus, Vodafone va premia cel mai tânăr şi cel mai vârstnic participant la „Prima Evadare” cu câte un terminal Motorola Defy+, un performant smartphone cu sistem de operare Android, ideal pentru iubitorii de sport în aer liber, rezistent la apă, praf şi şocuri, cu un ecran ce dispune de protecţie împotriva zgârieturilor, alături de Cartela Vodafone.

Mai multe premii surpriză vor fi disponibile şi pentru alţi participanţi la competiţie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu