luni, 15 octombrie 2012

Samsung Galaxy Note II, Galaxy S III Brown şi tableta Galaxy Note 10.1, exclusiv la Vodafone


În premieră pentru operatorii telecom, Samsung Galaxy Note II este disponibil din 13 octombrie, pentru 199 Euro, cu abonamentul Mega 25 şi 1,5 GB Internet pe mobil. În exclusivitate, utilizatorii Vodafone pot achiziţiona şi nou Samsung Galaxy S III Brown, începând de la 169 Euro, cu abonamentul Mega 25 şi 1,5 GB Internet pe mobil. Tableta Samsung Galaxy Note 10.1 este disponibilă de azi, la un preţ ce porneşte de la 349 Euro, cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, pe o durată de doi ani.

Clienţii Vodafone România pot achiziţiona tableta Samsung Galaxy Note 10.1, precum şi un smartphone de top într-o nouă versiune de culoare, Samsung Galaxy S III Brown. Mai mult, şi noul Samsung Galaxy Note II va fi disponibil utilizatorilor Vodafone.

Astfel, începând de sâmbătă, 13 octombrie, noul Samsung Galaxy Note II, predecesorul modelului de succes Note, va fi disponibil la Vodafone, în premieră pentru operatorii de pe piaţa românească, pentru preţuri ce pornesc de la 199 Euro, alături de abonamentul Mega 25 şi 1,5 GB Internet pe mobil, încheiat pe o perioadă de doi ani.

Noul terminal, cu un ecran HD Super AMOLED de 5,5”, Gorilla Glass şi rezoluţie de 720 x 1280 pixeli, funcţionează cu sistemul de operare Android 4.1. Utilizatorii beneficiază de un spaţiu generos de stocare, oferit de memoria internă de 16 GB, ce poate fi extinsă cu până la 64 GB, prin intermediul unui slot de card microSD.

Procesorul Quad Core cu o viteză de 1,6 Ghz asigură o funcţionare rapidă a terminalului, în timp ce camera principală de 8 MP permite atât fotografierea cu focalizare automată, stabilizator de imagine şi rafală, cât şi înregistrarea video HD, la 1080p. Noul Note II dispune şi de o cameră frontală, de 1,9 MP, ce poate filma HD, la 720p.

Clienţii Vodafone pot opta, în exclusivitate, şi pentru versiunea maro a smartphone-ului de top Samsung Galaxy S III. Astfel, noul Samsung Galaxy S III Brown este disponibil la preţuri ce pornesc de la 169 Euro, împreună cu abonamentul Mega 25 şi 1,5 GB Internet pe mobil, pe o durată contractuală de doi ani.

Samsung Galaxy S III Brown îmbină tehnologia avansată dezvoltată de Google şi cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiază de imaginile de calitate oferite de display-ul de 4,8” HD Super AMOLED, cu o rezoluţie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), susţinut de un procesor quad-core cu o viteză de 1,4 GHz.

Samsung Galaxy S III dispune de o cameră principală echipată cu un senzor de 8MP, precum şi de o camera frontală, de 1,9MP, capabilă de înregistrare HD la 30 fps. Software-ul de fotografiere a telefonului permite recunoaşterea facială, iar terminalul este capabil să sincronizeze imaginile din galeria foto cu profilul prietenilor din reţelele sociale.

De asemenea, tableta Samsung Galaxy Note 10.1, cu o rezoluţie a ecranului WXGA de 1280 x 800, procesor ARM Cortex A9 QuadCore cu o viteza de 1.4 Ghz şi sistem de operare Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), este disponibilă în magazinele Vodafone la preţuri ce pornesc de la 349 Euro, cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, încheiat pe o durată de doi ani.

 Conectivitatea tabletei susţine o viteza de transfer HSPA+, de până la 21,6 Mbps, iar conţinutul poate fi stocat atât în memoria internă, de 16 GB, cât şi pe un card extern Micro SD. Utilizatorii pot face poze şi filma Full HD la 30fps şi 1080p, cu ajutorul camerei principale, de 5 MP. De asemenea, tableta dispune şi de o camera frontală, de 1,9 MP. Pentru a completa experienţa de utilizare, navigare online şi pentru a rula cele mai avansate jocuri şi aplicaţii, tableta Samsung Galaxy Note 10.1 dispune de accelerometru, GPS, giroscop, busolă digitală şi senzor de lumină.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu