sâmbătă, 13 octombrie 2012

LG Nexus 4, următorul telefon creat de Google

Zvonurile despre smartphone-ul LG Nexus 4 se adună cu rapiditate pe internet, fiecare adăugând o nouă piesă la un puzzle care este aproape gata. Primele fotografii şi detalii tehnice ale noului Nexus 4 creat de Google în colaborare cu LG sunt aici.

Noul LG Nexus 4 (model nr. E960, cod Mako) are o formă complet plată, cu culţuri rotunjite. Ecranul se pare că este de tip LCD IPS de 4,7 inch, cu rezoluţie HD (1280x768), iar procesorul este un Qualcomm Snapdragon quad-core la 1,5 Ghz, GPU Adreno 320 şi 2 GB de memorie RAM.

Camera foto principală este de 8 MP ce promite o calitate mai bună a pozelor.

Pe partea de software, noul LG Nexus 4 va veni pe piaţă cu sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean, recent lansat pe tableta Nexus 7 şi celelalte terminale Nexus (Nexus S şi Galaxy Nexus).

Noul smartphone LG Nexus 4 este aşteptat să-şi facă debutul pe 29 octombrie, conform publicaţiei Le Figaro, care mai spune că în Franţa va ajunge în luna decembrie 2012. Telefonul va fi vândut în două versiuni de culoare: alb şi negru, însă se pare că memoria internă de stocare va fi de doar 8 GB şi la fel ca la celelalte dispozitive Nexus, nu există slot microSD.

* în imagine se vede noul LG Nexus 4 pus lângă iPhone 5, ambele având acelaşi wallpaper pentru comparaţia mai bună a ecranului celor două dispozitive.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu