sâmbătă, 13 octombrie 2012

Cât costă Windows 8 în România

Noul sistem de operare Windows 8 poate fi precomandat începând cu 12 octombrie în Statele Unite ale Americii, varianta Windows 8 Pro fiind disponibilă la un preţ de 69,99 dolari pentru posesorii de Windows 7, Vista sau XP care vor să treacă la noua versiune.

Posesorii de licenţe Windows 7, Vista sau XP pot face upgrade la Windows 8 Pro pentru 69,99 dolari. La acelaşi preţ, clienţii pot opta pentru o variantă fără suport media (DVD), primind numai codul necesar pentru activarea produsului.

Variantele OEM, destinate preinstalării pe PC-uri noi, pot fi achiziţionate la preturi de 99,99 dolari în cazul Windows 8, respectiv 139,99 dolari pentru Windows 8 Professional.

Ofertele sunt valabile la acest moment numai pentru clienţii din SUA. Reprezentanţii Microsoft România au declarat că partenerii retail locali vor lansa în zilele următoare "oferte similare pentru Windows 8 Upgrade şi device-uri noi Windows 8".

Totodată, pentru clienţii din Romania este disponibilă oferta Windows Upgrade valabilă pentru PC-urile cu Windows 7 preinstalat cumpărate în perioada 2 iunie 2012 - 31 ianuarie 2013, prin care se poate face trecerea la Windows 8 Pro contra unui preţ estimativ de 14,99 dolari.

Tot de vineri, clienţii pot precomanda PC-uri cu Windows 8 preinstalat de la companiile producătoare, precum Acer, Asus, Dell, HP, Samsung sau Sony.

Windows 8 va putea fi utilizat începând din 26 octombrie 2012, când va avea loc lansarea oficială a noului sistem de operare al Microsoft. Clienţii care vor aştepta până pe 26 octombrie vor putea face upgrade online la Windows 8 Pro de pe site-ul Windows.com, la un preţ de 39,99 dolari, potrivit ofertei anunţate de Microsoft pentru Statele Unite.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu