joi, 25 octombrie 2012

LG Nexus 4 - detalii, specificaţii şi preţuri înainte lansării oficiale

Un magazin online, Carphone Warehouse, nu a mai avut răbdare până săptămâna viitoare, când este programată lansarea oficială şi a decis să pună noul telefon Google/LG Nexus 4 la pre-comandă, împreună cu specificaţiile complete, preţuri şi datele de livrare.

Astfel, se confirmă speculaţiile iniţiale: LG Nexus are un ecran LCD de 4,7 inch (1280x768 px) protejat de sticla Gorilla Glass 2, un procesor Snapdragon S4 Pro quad-core la 1,5 Ghz şi 2 GB de memorie RAM. Cu alte cuvinte, este bazat pe LG Optimus G, aşa cum era de aşteptat.

Camera este listată ca „8+ MP”, cu toate că de fapt are 8 MP şi nu 13 MP cum e la Optimus G. Aceasta filmează FULL HD la 1080p@30 fps însă trebuie avut în vedere că memoria internă este de doar 8 GB şi nu există slot de card pentru extindere. Da, zvonurile se adeveresc. LG Nexus 4 are doar 8 GB de memorie internă - foarte puţin pentru un smartphone de această talie. Dar asta nu înseamnă că nu va exista şi o versiune de 16 GB sau 32 GB.

Pe parea de conectivitate, LG Nexus 4 are 2G quad-band şi 3G tri-band (fără 4G/LTE), Wi-Fi, Bluetooth şi NFC.

În privinţa sistemului de operare, lucrurile sunt clare, pentru că pagina cu specificaţii pare să nu fie completă şi este menţionat atât Android 4.1.2 (Jelly Bean) cât şi Android 4.2.

Noul LG Nexus 4 măsoară 133.9 x 68.7 x 9.1mm dar greutatea sa încă nu este confirmată. Singura culoare disponibilă va fi negru.

Carphone Warehouse listează ofertele de la Vodafone şi O2. Astfel, poţi avea noul LG Nexus 4 gratuit pentru un contract de 2 ani cu abonament de 31£. Livrările vor începe pe 30 octombrie.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu