vineri, 19 octombrie 2012

Apple iPhone 5 vs. Samsung Galaxy S3


ZDNet a testat performanţele noului iPhone 5 folosind multiple programe de benchmark şi a inclus în comparaţie, pe lângă iPhone 4S şi iPad 3, şi un competitor de frunte din lumea Android: Samsung Galaxy S3, ce tocmai a primit update-ul la Android 4.1 Jelly Bean.

Când cumperi un nou smartphone, primul indiciu despre performanţa sa este dat de timpul de pornire (boot), cu toate că nu este foarte relevant în utilizarea generală. Cu toate acestea, timpul de pornire a dispozitivului comparativ cu predecesorul său poate indica şi cât de mult a fost îmbunătăţit. Iphone 5 porneşte în 20 secunde - notabil mai repede decât iPhone 4S, ce durează 35 secunde. iPad 3 are nevoie de 44 secunde pentru a porni iar Samsung Galaxy S3 de doar 23 secunde, timp comparabil cu iPhone 5.



Vezi mai jos şi alte comparaţii dintre iPhone 5 şi Samsung Galaxy S3, testate în diverse programe inclusiv pentru grafică 3D.



În concluzie, Apple iPhone 5 oferă performanţe excelente la toate capitolele şi este semnificativ mai rapid decât predecesorul său, iPhone 4S. Telefonul de vârf cu Android, Samsung Galaxy S3 oferă performanţe comparabile în toate testele, cu excepţia celor de grafică 3D, unde se vede supremaţia GPU-ului Apple.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu