miercuri, 17 octombrie 2012

Asus a lansat noul PadFone 2 (VIDEO)


Asus a lansat ieri la Milano, Italia, noul PadFone 2. Construit pe succesul primului dispozitiv, combinaţia dintre un smartphone Android cu o tabletă dock-abilă pentru o flexibilitate maximă, noul PadFone 2 vine pe piaţă cu un design complet schimbat, specificaţii de top şi soft inteligent.

„Dorinţa nostră de a inova prin Design Thinking a ajuns la o nouă culme cu noul PadFone 2. Este frumos, este rapid, şi mai mult ca oricând este intuitiv”, a declarat directorul Asus, Jonney Shih.

Asus PadFone 2 este un smartphone Android cu ecran de 4,7 inch ce se poate integra cu PadFone 2 Station pentru a deveni o tabletă cu ecran de 10,1 inch, uşoară şi complet funcţională. Aplicaţiile sunt optimizate pentru a suporta atât tableta cât şi telefonul, cu o tranziţie instantanee între smartphone şi ecranul tabletei.

Asus a redus grosimea şi greutatea noului PadFone 2. La doar 649 grame, greutatea combinată a lui PadFone 2 şi PadFone 2 Station este mai mică decât multe tablete aflate acum pe piaţă iar mecanismul de dockare a fost reproiectrat pentru a fi nevoie de doar o simplă alunecare. PadFone 2 a fost uşor rafinat prin majorarea ecranului la 4,7 inch şi i-a fost redusă grosimea şi greutatea la doar 9 mm şi 135 grame.

Bateria promite de asemenea o viaţă mai lungă. Capacitatea mai mare a bateriei lui PadFone 2, de 2.2140 mAh, promite 16 ore de convorbiri în 3G şi 13 ore navigaţie web pe Wi-Fi, în timp ce PadFone 2 Station are o baterie de 5.000 mAh şi primite până la 36 de ore de convorbire 3G precum şi încărcarea smartphone-ului de până la 2 ori.

Noul Asus PadFone 2 are un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon la 1,5 Ghz şi 2 GB de RAM pentru performanţe maxime atât în modul smartphone cât şi în modul tabletă. Noul ecran de 4,7 inch IPS+ cu rezoluţie HD (1280x720px) este protejat de sticla rezistentă la zgârieturi Corning Fit Glass.

Noul PadFone 2 beneficiază şi de o cameră îmbunătăţită: 13 MP cu posibilitate burst de 100 poze şi 6 fps, video Full HD la 30 fps şi HD la 60 fps.

Graţie tehnologiei Asus SonicMaster, noul PadFone 2 promite o calitate a sunetului desăvârşită.

Asus oferă noilor clienţi de PadFone 2 50 GB de stocare web gratuită pentru 2 ani. De remarcat şi aplicaţia SuperNote ce converteşte instant scrisul de mână în multiple limbi în text editabil. De asemenea, Asus PadFone 2 are şi o unealtă integrată de translatare ce poate traduce orice cuvânt, frază dintr-un email, pagină web sau aplicaţie printr-o simplă atingere, fără a fi nevoie de alte aplicaţii.

Asus PadFone 2 va fi disponibil înalte de sfârşitul lunii decembrie în Europa (Bulgaria, Danemarca, Finlanda, Germania, Ungaria, Italia, Polonia, Portugalia, România, Spania, Suedia) şi Asia. Preţul de bază va fi de 799 Euro pentru modelul complet (smartphone şi tabletă) cu memorie de 32 GB şi 899 Euro pentru cel cu memorie de 64 GB.

VIDEO: Asus PadFone 2

Video: Lansare Asus PadFone 2


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu