luni, 15 octombrie 2012

Orange: opţiunea Happy Night, inclusă gratuit în toate abonamentele Colibri

Începând cu 15 octombrie, toţi clienţii Orange care utilizează internetul mobil pe laptop şi deţin un abonament Colibri au posibilitatea să navigheze fără costuri în intervalul orar 00:00-7:00 (sesiuni începute şi încheiate în acelaşi interval), cu ajutorul opţiunii Happy Night.

Astfel, clienţii care achiziţionează sau prelungesc contractul pentru un abonament Colibri, inclusiv Colibri 8, Colibri 10, Colibri 13 şi Colibri Young, în perioada 15 octombrie – 30 noiembrie, vor beneficia gratuit de opţiunea Happy Night pe parcursul întregii perioade contractuale.

În cadrul promoţiei, Orange oferă modemuri la preţuri începând de la 0 euro. Cu ajutorul acestora, utilizatorii au acces la internet mobil la viteze 3G în toată ţara şi la viteza H+ în 260 de localităţi din ţară. În curând, clienţii Orange vor putea achiziţiona şi un nou modem Wi-Fi, Air Net H+, care permite conectarea simultană a până la 5 utilizatori.  Acoperirea naţională 3G oferă viteze de download de până la 14,4 Mbps, iar în localităţile cu acoperire H+ clienţii Orange beneficiază de viteze de download de până la 43,2 Mbps.

„Ne bucurăm că interesul clienţilor noştri faţă de serviciile de internet mobil este în continuă creştere. Am decis să oferim gratuit opţiunea Happy Night pentru a le da clienţilor de internet mobil posibilitatea să utilizeze intens cea mai rapidă reţea de date mobile din România”, a declarat Ovidiu Ladoş, Mobile Data Proposition Manager.

Campania de comunicare pentru opţiunea Happy Night se derulează pe TV, în presa scrisă, outdoor şi online. Începând de săptămâna viitoare, fanii Orange pe Facebook vor avea posibilitatea să interacţioneze, să se joace şi să câştige premii în cadrul activării speciale derulate timp de două săptămâni prin acest canal de comunicare. Premiile constau în tablete, cartele de date cu trafic inclus şi un mare premiu surpriză.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu