miercuri, 31 octombrie 2012

Reţeaua 4G Vodafone este acum disponibilă în 10 oraşe din România


Tehnologia 4G poate fi testată în Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanta, Craiova, Iaşi, Galaţi şi Timişoara la viteze de până la 75 Mbps, în 17 magazine Vodafone, pe mai multe tipuri de terminale: modem USB, tabletă şi hotspot mobil.

Astăzi, Vodafone a anunţat prima reţea 4G din România, într-un eveniment la care a participat Vittorio Colao, CEO Vodafone Group, şi care a inclus o demonstraţie live a tehnologiei 4G.

Reţeaua 4G Vodafone acoperă acum 10 oraşe importante din România: Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi şi Timişoara.

În următoarele luni, Vodafone va facilita testarea tehnologiei 4G, la viteze de până la 75 Mbps, în 17 magazine Vodafone*, pe o serie de terminale compatibile: modem-ul USB Huawei K5005 pentru conectivitate PC/Laptop; tableta Asus 700 KL şi hotspot-ul mobil Huawei R210 (la care se pot conecta până la cinci dispozitive simultan - smartphone, laptop, tableta sau PC).

Vodafone România va lansa serviciile comerciale 4G, la viteze de până la 100 Mbps, la începutul anului 2013. Reţeaua 4G Vodafone funcţionează în banda de frecvenţă de 1800 MHz. Romania este una dintre primele pieţe europene în care Vodafone implementează o reţea 4G, după Germania, Portugalia şi Italia.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu