vineri, 26 octombrie 2012

Windows 8, lansat oficial şi disponibil în România

Microsoft anunță disponibilitatea generală a Windows 8 în România în data de 26 octombrie 2012. Începând de vineri, consumatorii şi companiile din întreaga lume vor putea experimenta tot ce Windows 8 are de oferit: o interfaţă nouă şi fluidă, o gamă largă de aplicaţii accesibile odată cu deschiderea Windows Store și disponibile în întreaga lume pe mai mult de 1.000 de PC-uri şi tablete certificate Windows 8.

Windows 8 va fi disponibil pentru upgrade în peste 140 pieţe şi 37  limbi. În România, zeci de modele  de dispozitive cu Windows 8 vor fi disponibile pentru utilizatori în magazinele de retail din întreaga țară.

În retail, Windows 8 este disponibil în două variante de licențiere, Windows 8 şi Windows 8 Pro. Pentru companii, Windows 8 Enterprise oferă noi posibilități pentru a spori mobilitatea cu ajutorul unor funcționalități precum Windows To Go, DirectAccess și BranchCache, precum şi soluţii îmbunătăţite de securitate prin implementări ca BitLocker şi AppLocker. Un nou membru al familiei Windows, destinat tabletelor cu procesor ARM și care se lansează tot astăzi este Windows RT, disponibil în variantă pre-instalată.

Pentru a marca ziua lansării, Microsoft împreună cu DOMO, Media Galaxy și Flanco va oferi primilor 50 de clienți din fiecare magazin participant un Xbox gratuit la achiziția unui device cu Windows 8 iar următorii 100 de clienți vor primi un voucher în valoare de 350 RON, valabil la achiziția unui device nou cu Windows 8. Oferta este valabilă în data de 26 octombrie 2012 între orele 19:30 și 22:00 în următoarele magazine: Flanco Sun Plaza, DOMO Afi Cotroceni și Media Galaxy Băneasa.

Cei care vor să facă upgrade de la Windows XP, Windows Vista sau Windows 7, până la sfârșitul lunii ianuarie 2013, pot achiziționa Windows 8 Pro Upgrade la prețul promoțional de 59,99 EUR de la majoritatea partenerilor din România.

Mai mult, toţi clienţii care achiziţionează un device cu Windows 8 ce rulează pe tehnologie Intel, în perioada 26 octombrie - 31 decembrie 2012, primesc gratuit 12 luni de trafic pe Internet de la Vodafone, în limita a 1 GB/lună. Pentru mai multe detalii despre aceasta promotie puteti accesa această pagină.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu