luni, 30 aprilie 2012

Sony Xperia S, disponibil în România prin Vodafone


Sony Xperia S disponibil de azi la Vodafone România la un preţ de pornire 149 de euro cu abonament. Vezi detalii şi ce alternative ai pentru a cumpăra cel mai stilat smartphone Sony cu Android de pe piaţă.

Sony Xperia S are un ecran de 4,3 inch botezat Reality, cu rezoluţie HD şi Mobile Bravia Engine ce îţi oferă o experienţă excelentă pentru vizualizarea conţinutului foto-video direct pe telefon. În plus, prin simpla conectare a unui cablu HDMI, poţi urmări direct pe TV filmele tale preferate de pe telefon. Ecranul este din sticlă minerală, rezistent la zgârieturi şi acoperit cu un strat protector împotriva spargerii lui.

Xperia S are o cameră foto de 12 MP, blitz cu LED, autofocus şi zoom digital 16x, precum şi funcţie de fotografiere panoramică şi de detectare a feţei şi a zâmbetului. Camera permite înregistrări video Full HD (1080p) şi pentru video chat Xperia S oferă şi o cameră frontală de 1,3 MP.

Sony Xperia S este echipat pentru viteză: procesorul dual core de 1,5 Ghz, memoria de 1 GB de RAM, conectivitatea HSDPA de până la 14,4 Mbps şi internetul mobil de la Vodafone promit o viteză excelentă de navigare pe internet.

Cu un design minimalist, linii drepte şi banda transparentă luminată din partea de jos a telefonului, Xperia S este un smartphone elegant.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu