vineri, 6 aprilie 2012

Utilizatorii Cartelei Vodafone au acum acces la aplicaţii şi conţinut online cu opţiunea Total

Cu extraopţiunile din portofoliul Total, cu trafic de Internet inclus, clienţii noi şi existenţi ai Cartelei Vodafone au acces la conţinut online şi aplicaţii pentru telefonul mobil, cum ar fi Shazam, prin intermediul căreia pot recunoaşte melodiile pe care le aud la radio, televizor sau în oraş.

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot opta pentru extraopţiunea Total 5, ce include 3000 de minute şi SMS-uri în retea, 75 de minute şi SMS-uri naţionale şi minute internaţionale, alături de 15 MB trafic de date inclus, pentru 5 Euro credit/luna. De asemenea, Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc de două ori mai multe minute naţionale şi internaţionale şi SMS-uri naţionale pentru extraopţiunea Total 5, prin activarea extraopţiunii Plus, în valoare de 2 Euro credit.

Cu 7 Euro credit/lună, utilizatorii pot activa extraopţiunea Total 7, ce include 3000 de minute şi SMS-uri în retea, 100 de minute şi SMS-uri naţionale şi minute internaţionale si trafic inclus de 100 MB.

Extraopţiunea Total 9, ce include 3000 de minute şi SMS-uri naţionale, 125 minute şi SMS-uri naţionale şi minute internaţionale, alături de 250 MB trafic inclus, poate fi activată pentru 9 Euro credit/lună.

Utilizatorii înrolaţi în programul Vodafone pentru Tineri, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 26 de ani, primesc în continuare un trafic de date de 150 MB, pentru extraopţiunea Total 5, în valoare de 5 Euro credit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu