vineri, 20 aprilie 2012

Samsung Galaxy Note primeşte upgrade-ul la Android 4.0 ICS şi noi aplicaţii Premium

Samsung a anunţat lansarea pachetului de upgrade Premium Suite pentru utilizatorii de Galaxy Note, care include mai multe opţiuni multimedia şi o gamă largă de aplicaţii optimizate pentru S Pen, alături de upgrade-ul Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Acesta va fi disponibil pe piaţa locală după jumătatea lunii mai.

Premium Suite oferă noi funcţii şi aplicaţii exclusive pentru Samsung Galaxy Note şi S Pen. Printre noile funcţii se numără S Note, un instrument unic care le permite utilizatorilor să combine notiţele sau schiţele cu fişiere digitale, oferind o nouă modalitate de a crea propriile poveşti.

Totodată, S Note prezintă o gamă largă de template-uri de utilizare pentru diverse sarcini, precum procese verbale, agendă şi nu numai. S Note include aplicaţiile inovatoare Shape Match şi Formula Match, care ajută la corectarea şi digitalizarea formelor geometrice şi formulelor numerice desenate cu S Pen, îmbunătăţind eficienţa şi productivitatea. Utilizatorii pot desena tabele şi grile, care sunt digitalizate instant, economisind timp şi efort. De asemenea, prin folosirea motoarelor de căutare integrate ale lui S Note, utilizatorii pot căuta și obţine informaţie cu rapiditate.

Pentru un plus de creativitate, Premium Suite include, de asemenea, My Story – o altă aplicaţie optimizată pentru S Pen, care permite crearea de felicitări personalizate pentru prieteni sau familie, folosind orice tip de conţinut, inclusiv notiţe, fişiere video, fotografii, voce sau text.

Pentru a marca lansarea pachetului de upgrade Premium Suite, Samsung va pune la dispoziţie oferte speciale pentru toţi utilizatorii Galaxy, ca partener oficial al Angry Birds Space, cel mai nou joc al celebrei serii de la Rovio Entertainment. Astfel, pentru toţi utilizatorii de dispozitive Samsung Galaxy va fi disponibil un nou nivel Galaxy Note, pentru şi mai multă distracţie. Mai mult, un pachet special de 30 de niveluri – Danger Zone este disponibil gratuit pentru toate terminalele Samsung Android, începand cu 22 martie, timp de 3 luni.

„Galaxy Note continuă să-şi încânte clienţii din lumea întreagă prin flexibilitate incredibilă şi experienţă unică de utilizare. Cu pachetul upgrade Premium Suite, am vrut să oferim mai multe opţiuni care să îmbogăţească şi mai mult experienţa utilizatorilor de Galaxy Note, incluzând avantajele extraordinare ale sistemului de operare Android 4.0 şi aplicaţiile inovatoare pentru S Pen”, a declarat JK Shin, Preşedinte al Diviziei IT și Comunicaţii Mobile din cadrul Samsung Electronics. „Ne-am luat angajamentul de a oferi experienţe extraordinare pentru clienţii noştri şi vom continua să oferim noi funcţii şi upgrade-uri pentru a ne diversifica oferta.”

Upgrade-ul la Ice Cream Sandwich Android de pe Galaxy Note, cu o interfaţă mai intuitivă, include un meniu de aplicaţii reproiectat pentru o rulare multi-tasking îmbunătăţită. Upgrade-ul introduce și inovaţii precum Face Unlock, Snapshot, Android Beam și altele.

Perioada de valabilitate a upgrade-ului va varia în funcţie de piaţă şi de cerinţele operatorilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu